Nagyon sokat stresszezek. Mit tegyek?
Szóval van egy 17 hónapos,Bichon Bolognese kiskutyám.
Pénteken egy győri rokonunk esküvőjére vagyunk meghívva. (Pest megyeiek vagyunk)
Voltunk már vele Győrben, jól viselte a helyváltozást,de hát vele voltunk,és ez biztosan nyugtatta.
Ugyanis most,nincs mit tenni: kutyapanzióban lesz egy éjjelt.
Először is,hogy elmegyünk Győrbe,együtt leszünk még egy-két órát,és már visszük is. Ez így sok szerintem egyszerre. Iszonyatosan ragaszkodik hozzánk,félek,hogy ott bezárva majd kárt tesz magában. A minimum az lesz,hogy szétnyüszíti,ugatja azt a jó pár órát.
Aztán a másik problémám.
Szombaton még ott alszunk,csak vasárnap jövünk haza Győrből.
A szombat éjjelt (4-en megyünk) a 2 nagyszülőnél töltjük,akik egy utcányira laknak egymástól,mert elváltak. Kicsik a lakásaik,van egy bontásfajta,ami szerint aludni szoktunk,de most más emberekkel megyünk,így az érvénytelen,pedig a kutya szempontjából az pont jó.
Szóval a kutya.
Nem tudom kinél legyen. Ha az anyámmal van,biztos,hogy hiányol,és nem szívesen bízom rá az anyámra. De kérdéses,hogy egy kutyautáló nagyanyával,12 éves fejjel nálam legyen-e.
Hogy döntsek?
Tudod a keresztanyámról van szó. -.-
Minden álmom,hogy itthon maradjak ettől függetlenül,de nem tehetem.
Már bocs,de ez nagyon ízléstelen volt.
Igazán imádom a kutyáim és a lehető legtöbb helyre magammal viszem őket, de azért ezt egy kicsit túlzásnak tartom. Az égvilágon semmi baja nem lesz a kutyádnak a panzióban egy éjszaka alatt.
Előtte sétálj vele egy nagyot. És ne vágd le a 'nagyhalált' mikor otthagyod a panzióban, mert azzal csak azt erősíted a kutyában, hogy 'világvége' van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!