Nem fogad el a kutyusom gazdinak?
8 hónapos kutyusunk van. Nagyon okos, jól nevelt, viszont ha rosszat csinál természtesen büntetés jár neki! Viszont ha én jövök haza akkor rendszeresen be pisil a kutya (pedig szoba tiszta teljesen) viszont ha a férjem jön haza hamarabb akkor sosem, ilyenkor a férjem mindig megjutalmazza vagy finom falatokkal vagy egy birkózással.
Rám nem hallgat el sem tudom engedni a pórázról mert elszökik, (pedig ha kell én is büntetem) férjem mellett pedig ügyesen jön láb mellett. Ma mikor vittem le a szomszéd néni (kedvelik egymást) meglátva oda szaladt hozzá, nyöszörgött neki, csóválta a farkát nyalogatta a kezét, nálunk ezt sosem csinálja. Rosszul esik kicist hogy jóformán hozzám szalad bünti után (tudom nem szabad) de aztán ennyi! Megrágja a papucsom nem hallgat rám!
(kicsit irigylem a szomszéd nénit) miért van ez?
a szeretet (ragaszkodás,kötődés) és a tisztelet két külön dolog a kutyáknál.Biztos vagyok benne,hogy nagyon szeret a kutyusod,csak szarik rá mit mondasz neki_:D szelektív hallás..
Legyél vele határozottabb,és csinálj dominancia gyakorlatokat. Ha erre rákeresel gugliba,találsz csomót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!