Francia bulldog a IV. -en? Hogyan lehet megoldani?
Szia! A francia bulldogot szerintem egy gyerek is simán fel tudja kapni, hiszen kis termetű ebke. Javaslom, olvasd el a standard-et, hiszen nem sokat tudhatsz a fajtáról, ha még a méretét sem ismered.
Üdv.
Hidd el,a panelban lakó kutyának sokkal jobb dolga van,mint egy olyan kutyának,aki egész nap végig unatkozza az egész életét.Így találkozhat más kutyákkal,emberekkel,többet lehet a gazdájával stb.Csak sajnos sok ember azt hiszi,hogy a kutyának nincs másra szüksége,csak egy nagy udvarra.(ezzel nem is lenne gond megfelelő játék és séta mellett,csak a legtöbb ember erről elfelejtkezik..(tisztelet a kivételnek)
szóval nyugodtan vegyél kutyust.Szerintem jó ötlet,hogy leviszed ölbe.Nekem beagle-m van és azt én is cipelem.Azokkal meg ne foglalkozz akik a panelban való kutyatartás ellene vannak.És biztos lesz az új lakhelyeden 1-2 ember aki furcsa szemmel fog rádnézni,de ne foglalkozz vele.Csak el ne felejtsd,attól,hogy kis testű kutya,szüksége van a mozgásra.
Jó kutyázást s ajánlom figyelmedbe az "Aszfalt betyárok" című könyvet(a városi kutyatartásró szól)!
minden nap*
bocsi csak gyorsan írtam.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
elsőnek: Hát nekem eddig mindig nagytestű kutyám volt,őket nem kelet emelgetni,meg ugye családiházban lakunk.Szerintem,egész sokat tudok a kutyáról ahoz képest,hogy soha nem volt ilyenem.
másodiknak: Oks köszi..Énse vagyok ellene a panelba kutyatartásnak,mondjuk azért más dolog hogy van akinPONTa többször leviszi a kutyát és van aki csak megveszi és le se viszi soha odasz@ratja a lakásba és esetleg évente egyszer elviszi sétálni.Hol szerezhetem be ezt a könyvet?Am teljesen egyetértek veled:D
18:07 es vagyok: Ezt a könyvet szerintem bármelyik könyvesboltban meg lehet venni.Én még eddig mindig láttam.
De itt is meg lehet rendelni,vagy bármelyik oldalon. : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!