Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Francia bulldog a IV. -en?...

Francia bulldog a IV. -en? Hogyan lehet megoldani?

Figyelt kérdés
Sajnos panelba kell költöznünk..Szeretnék,egy francia bulldogot de azt még nem tudom,hogy hányadikon fogunk lakni..Mi van,ha magasan és nincs lift? Le lehet egy ilyen kutyát vinni kézben a lépcsőn ( nem engedem neki meg majd h lépcsőzzön mert tönkremegy a gerinve)Tudom hogy sokan nem támogatják a panelbe való kutyatartást de most ezmiatt nem kell oltogatni.
2009. júl. 6. 17:56
 1/8 A kérdező kommentje:
gerince
2009. júl. 6. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A francia bulldogot szerintem egy gyerek is simán fel tudja kapni, hiszen kis termetű ebke. Javaslom, olvasd el a standard-et, hiszen nem sokat tudhatsz a fajtáról, ha még a méretét sem ismered.

Üdv.

2009. júl. 6. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Javítom a gyereket kamasz-ra. A lényeg, hogy nem egy nagy kutya, simán lehet panelban tartani.
2009. júl. 6. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el,a panelban lakó kutyának sokkal jobb dolga van,mint egy olyan kutyának,aki egész nap végig unatkozza az egész életét.Így találkozhat más kutyákkal,emberekkel,többet lehet a gazdájával stb.Csak sajnos sok ember azt hiszi,hogy a kutyának nincs másra szüksége,csak egy nagy udvarra.(ezzel nem is lenne gond megfelelő játék és séta mellett,csak a legtöbb ember erről elfelejtkezik..(tisztelet a kivételnek)

szóval nyugodtan vegyél kutyust.Szerintem jó ötlet,hogy leviszed ölbe.Nekem beagle-m van és azt én is cipelem.Azokkal meg ne foglalkozz akik a panelban való kutyatartás ellene vannak.És biztos lesz az új lakhelyeden 1-2 ember aki furcsa szemmel fog rádnézni,de ne foglalkozz vele.Csak el ne felejtsd,attól,hogy kis testű kutya,szüksége van a mozgásra.

Jó kutyázást s ajánlom figyelmedbe az "Aszfalt betyárok" című könyvet(a városi kutyatartásró szól)!

2009. júl. 6. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

minden nap*

bocsi csak gyorsan írtam.

2009. júl. 6. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
A mi házunkban szintén a IV. emeleten lakik egy francia bulldog. És ő lépcsőzik, nincs semmi baja. De igen nem szabad lépcsőztetni a gerincsérv veszélye miatt. Én a III. lakok nekem yorkiem van, de őt könnyű felvinni oda. De egy franciabulldog ő már kicsit súlyosabb kb 11-12,5 kg.
2009. júl. 6. 18:10
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat!

elsőnek: Hát nekem eddig mindig nagytestű kutyám volt,őket nem kelet emelgetni,meg ugye családiházban lakunk.Szerintem,egész sokat tudok a kutyáról ahoz képest,hogy soha nem volt ilyenem.

másodiknak: Oks köszi..Énse vagyok ellene a panelba kutyatartásnak,mondjuk azért más dolog hogy van akinPONTa többször leviszi a kutyát és van aki csak megveszi és le se viszi soha odasz@ratja a lakásba és esetleg évente egyszer elviszi sétálni.Hol szerezhetem be ezt a könyvet?Am teljesen egyetértek veled:D

2009. júl. 6. 18:40
 8/8 anonim ***** válasza:

18:07 es vagyok: Ezt a könyvet szerintem bármelyik könyvesboltban meg lehet venni.Én még eddig mindig láttam.

De itt is meg lehet rendelni,vagy bármelyik oldalon. : [link]

2009. júl. 6. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!