A kutyám sokat eszik (? )
Beraknál képet a kutyáról? 6 kilós yorki az nagyon nagynak tűnik, és ha a standardnak nem felel meg (amit be is másoltak) akkor az kizárt, hogy hivatalos versenyen bármilyen díjat nyerjen. Ha csak hobbi kategória akkor nem szóltam, mert ott nem standardot néznek.
A kérdésedhez:
A kutya annyit eszik amennyit adtok neki. Ha egész nap ott a kaja előtte, akkor egész nap enni fog. Feltételezem azért áll a hűtő előtt, mert rájött, ha ott áll, és sír, akkor kaja jön = jutalom. A kutyák nem hülyék, az ilyeneket hamar megtanulják, összekötik.
A probléma az lehet, hogy kicsit nevelni kéne (következetesen, rendesen) és nem csak szeretgetni, és a kénye-kedvét kielégíteni.
Igen, képet szeretnék én is. 6 kg-os yorki, ezt látnom kell. :D
És igen, amit belinkeltél, az 2,5 kg, nem 5!!
Szerintem adj neki kevesebb kaját, és akkor nem akarna folyton enni. Enyém is ezt csinálta, adtam neki rendes jó nagy adagot, erre meg még mindig bámul, meg követ kajáért. Adtam neki többet, és csak többet akart. De nem szabad, mert akkor már gurulni fog.
A jól lakott kutya mindig éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!