Hogyan segítsek neki?
A vakaródzásnak nem sok köze lehet a meleghez.
Fürdetni meg nyugodtan fürdesd nem picit is. Más ilyenkor olyan alkalmatosságot tesz a kutyájának, amibe az be tud menni hűsölni. Kiskutyának kislavor :))És nem kell bele sampon.
nem tudom paneli vagy -e mi azok vagyunk :)
itt talán rosszabb mint egy kertesházba,10.en vagyunk és megpusztulunk már a melegtől,kutyám nagyon nehezen viseli:/
Jégkockát szoktam lerakni az előszobába azt elnyalogatja,aztán testpermetes vagy bármilyen fújókába hideg vizet rakok és azzal spriccelem őt,plusz hideg vizes törülközőt terítek le,először bedörzsölöm vele,majd leterítem és ráfekszik.
Egy a furcsa nekem,nem alszik velem ágyba:( Inkább parketta,bár megértem szegényt.
És enyémnek sincs étvágya:/
mi panelba lakunk, mi is lespricceljük a szőrüket és így jól bírják :)
amikor a mamáméknál vagyunk ők kertesbe laknak ,akkor egy lavort megtöltünk vízzel és majdnem minden órában beletesszük őket pár percre és nagyon élvezik utána mindig rohangálnak és játszanak együtt :D , de a fűben az árnyékos résznél szoktak lenni a legtöbbet és oda is szoktunk locsolni egy kis hideg vízet és jó hűs a fű :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!