Olivabogyó kérdése:
Hogyan segítsek neki?
Figyelt kérdés
Szóval múlt héten elütötték a kutyáinkat mert elfutottak itthonról :/ Az én kutyám sajnos elpusztult, de a tesómé túlélte és hazavánszorgott. Szegényt hatalmas lelki trauma érte, pont mint engem. Nagyon vészes sérüléseket nem szenvedett, de elég kedvetlen, amióta elvesztette legjobb barátját. Állatorvost hívtunk ki, megnézte, megvizsgálta, kezelte a sérüléseit.
Segítsetek, hogy tudnék segíteni neki és magamnak feldolgozni, hogy elpusztult a kutyus?
2011. dec. 13. 16:58
1/5 anonim válasza:
szerintem járj el vele sétálni ha meggyógyult,játsz vele sokat,szeretgesd:)Az én kutyám is nemrég pusztult el,sajnos ezen csak az idő segít...
2/5 A kérdező kommentje:
Az egész család körülötte forog, mindig van mellette valaki :D Kivéve amíg suliban vagyunk. Percenként ellenőrizzük, hogy hogyvan. Sajnos a bal hátsó lába fáj neki, nem helyezi rá a testsúlyát (már kicsit javulgat), de nincs eltörve, szóval a séta egyenlőre felejtős. Köszi a gyors választ :D
2011. dec. 13. 17:08
3/5 anonim válasza:
Először is kezeld úgy mintha semmi nem történt volna! A kutya sokszor hamarabb túllép rajta mint maga az ember és sajnáljuk a kutyát. Az energiánktól ő is szomorú lesz mivel ezt sugározzuk felé. Ha egy figyelmes és jó falkavezér vagy akkor menjetek mindennap sétálni, játszatok és foglalkozzál vele mindennap min. 2 órát! Kövesd ugyanúgy a napirendjét! Mennyi idős a kutya? Próbáljatok beszerezni egy kölyök kutyát akivel tud foglalkozni és mással elvonnia figyelmét! :)
4/5 anonim válasza:
Ne forogjon körülötte a család. Ezzel pont azt nyomjátok bele még jobban, hogy baj van, szomorúnak kell lenni. Lehetőség szerint tartsátok magatokat az eddigi rendszerhez, egy kis plusz persze belefér, de ne vigyétek túlzásba, azzal nem segítetek neki.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi, a kutya januárban lesz 4 éves, egyébként tacskó keverék. egy másik kiskutya örökbefogadása egyenlőre nem megoldható, esetleg majd tavasszal.
2011. dec. 13. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!