Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti örökbe fogadnátok egy az...

Ti örökbe fogadnátok egy az egyik szemére vak kutyát?

Figyelt kérdés
4 hónapos a kis csöppség és megszökött a gyepiről ezért most ideiglenes gazdinál van,de nem szeretném hogy megint kikerüljön a menhelyre ezért nagyon vacilálok. Állítólag egy egyszerű születési rendellenesség,tehát semmi komoly csak egy "szépség hiba". Egyszerűen csak kamillázni kell neki és figyelni rá hogy tiszta legyen. Édes kis kutya egyébként de nem tudom mit tegyek.Ti mit tennétek a helyemben?
2012. jún. 20. 17:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Lehet akkor örökbefogadom.:) Meg azért majd még kíváncsi leszek a természetére is.De képek alapján....:) A fülei haláliak :D
2012. jún. 20. 17:32
 12/17 anonim ***** válasza:
ha képes vagy róla gondoskodni, akkor vágj bele. esetleg kicsit másképp viselkedhet azért, mert egyik szemére nem lát, de igazából pont olyan lehet mint az összes többi "normális" kutya :)
2012. jún. 20. 17:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Nagyon cuki ez az eb!

HA lenne számára megfelelő kertem, időm vele foglalkozni, pénzem etetni - minden további nélkül!!! Sajna ez csak ha egyelőre :(

2012. jún. 20. 17:34
 14/17 A kérdező kommentje:
Sőt.. állítólag olva, és chipelve is van:) Ez is azért előny szerintem. Szerintetek milyen keverék lehet? Mert elfelejtettem megkérdezni az "ideiglenes gazdit". Azt mondta nem nő 20 kilónál nagyobbra
2012. jún. 20. 17:35
 15/17 NKTL125 ***** válasza:

Nekünk is vak az egyik szemére a kutyusunk, most lesz 6 hónapos.

Semmiben nem gátolja, teljesértékű kutyus.:-D

Minket megnyugtatott a dokink, h amíg nem látunk rendellenességet rajta, mármint nem váladékozik, meg ilyenek, addig nem kell vele semmit sem csinálni.

Nem zavarja, h csak az egyik szemére lát, igaz néha rosszul veszi be a kanyart a szoba és a konyha között.:-D

2012. jún. 20. 21:37
 16/17 A kérdező kommentje:
De az hogy kamillázni kell az nem azt jelenti hogy gyulladt?
2012. jún. 20. 21:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha oltva chippelve van akkor volt dokinál, tehát az ideiglenes gazdi biztos eltudja mondani hogy pontosan mi baja a szemének, milyen kezelésre és meddig van szüksége.

Az én egyik örökbefogadott kutyám szintén félszeműen született, pontosabban neki nem nyílt ki az egyik.

Ennek ellenére teljes életet él, persze néha koppan (oszlop, láb, macska, autókerék...) de semmi komolyabb gond nincs vele.

2012. jún. 20. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!