Ara, kakadu, nagysándor, jákó? Melyiket fogadnátok be?
Ha fizetnem kéne érte, akkor csak kakadu(abból is a rózsás).
De ha ingyen lenne, akkor bármelyiket. :)
Rózsáskakadu azért, mert nekem az tetszik a legjobban.
Az ingyenes verziónál meg azért, mert imádom a madarakat és úgy összességében az állatokat.
Legkevésbé az aráért lelkesednék, nekem ő már túl nagy madár, pedig én is elég magasra nőttem. XD
A jákó lenyűgöz az intelligenciájával, de szegénykém nem a legszebb madár, és ha már ennyi pénzeket szánok egy új jövevényre...
A nagysándorról nem sokat tudok.
Igazából én mindegyiket befogadnám, de ha neked kell segítség akkor pár dolog a madarakról.
ara: Milyen ara? Nem mindegy.. Ami negatívum: hangosak, drágák
kakadu: Milyen kakadu? ..... negatívum: könnyen tolltépkedősek lesznek ha egyedül vannak, hangosak, drágák
jákó: Milyen jákó? negatívum: drága
nagysándor: negatívum: éles hangja van amit sokan nem szeretnek, nem beszél olyan ügyesen
Leírtam mindegyikhez ami negatívum lehet, de ettől függetlenül mindegyik madár gyönyörű és okos. Tolltépkedést oda írhattam volna akármelyikhez, de azért a kakadukhoz került, mert azok a leghajlamosabbak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!