50négyzetméteres lakótelepi lakásban milyen kutyafajtát lehet tartani?
Mi 40 nm2 lakásban lakunk, lakótelepen és apricot uszkárunk van...
Akár kicsi, akár nagy a kérdés, h mennyire tudod/tudjátok kimozgatni. A kis kutyák is, ha felhalmozott energiáik vannak ugyanakkora károkat tehetnek a lakásban, mint a nagyok, ezt jól jegyezd meg. Meg kell gondolni, hogy mennyire vagytok finnyásak, hosszú vagy rövid szőr legyen?
Ha nem tudjátok sokat sétáltatni ajánlom a basset houndot így hirtelen, mert róla tudom, h kifejezetten lusta kutya és igazából az elhízás miatt kell rá nagyon odafigyelni, meg persze a szem-fülbetegsége miatt. Egyébként meg vadászkutya révén nagyon eberközpontú.:)
Nyugodtabb kutyákat csak nagyban tudok.
A westiet én is nyugodt szívvel ajánlom.
Nálunk a családban több shih-tzu is van én azóta csak ilyen fajtát vennék. Persze mindenkinek a sajátja a legjobb/ legszebb.:O)
Végtelen jó természetű, barátságos, soha egy cipőt nem rágott szét. A szőre nem hullik, bújós, kicsi.
Ellenben a yorkiról lebeszélnélek, én is azt akartam, de még az is lebeszélt akinek van.
Apró darabokra szedi a cipőket, a konyhabútort, ülőgarnitúrát, a túltenyésztés miatt pedig egy idegroncs a kutya.
Persze biztos vannak kivételek,nem akarok általánosítani,de én nem vennék.
a bichonok az jó választás (havanese frisé bolognese máltai )
shi tzu (ha így kell írni)
kínai kopasz kutya
charles king spaniel jó választás hiszen nyugodt bújós odadó :)
uszkár (toy / törpe) okos csak szőrét rendszeresen kell áploni + kozmetikus de nem hullajtja a szőrét
mennyi időt szántok a "lemozgatására"?
remélem segítettem
írhatsz privit is ha leírod h kb mennyit tudsz vele foglalkozni meg h mennyit futtanád
stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!