Miért ugat meg engem is?
Egy 9 hetes kutyus (még) nem ragazkodhat ugy hozzád.
Lehet,hogy fél az emberektől és azért ugat még most téged is álltalában a pincsik elég agresszívak legalábbis akiket én ismerek minden idegent ugatnak.
A harapdál meg csak azért csinálja,mert pici az én kutyám amikor pici volt Ő is harapdált hagytam amíg ovatosan csinálta utána ha már fájt felsíkítottam és elrohantam előle utána megint csinálta és ezt játszottuk egész sokáig,de sikeresen,mert most 1 éves és harapdál,de olyan mintha masszírozná a kezem ovatosan csinálja nagyon,mert tudja,hogy fáj ha erősebben és nem akkar nekem fájdalamt okozhat.A nyüszitve rohanás meg lehet azért is ,mert Ő így hív játékra álltalában minden kutya máshogy hív játékra (de szinte minden kutya ugy,hogy a hátsófelét felemeli és az első mancsai lteszi,mintha meghajólna)de ezen kívül sok kutyának van saját játékrahívásra,lehet,hogy a Te kutyud így hív játékra téged,főleg ha ilyenkor elkezd futni előled :)
Remélem én segítettem ha mg kérdésed írj privit is akár ;)
12:34-es vagyok:
Nagyon szívesen :)
A lábujjamat a mai napig harapdálja ha mezitláb vagy papucsba vagyok azt hiszi játszok vele a lábammal...
Egyébként javult már valami egy picit??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!