Mennyibe kerül egy magyar agár? Jó kennelek?
Jó kennelt sajnos nem tudok ajánlani Magyar agár kennelekkel nincsen különösebb tapasztalatom.
kb. 60-70-80.000Ft-tól kezdődik az áruk.
Little Red:
Azért ezt a csak és kizárólag dolgot nem mondanám. Sok jó kennel van, még a MEOE-sok között is lehet nagyon jó magyar agarakat találni.
Én direkt nem mondok kenneleket, mert se pozitív, se negatív reklámot nem akarok.
Tény, hogy a Józsinak nagyon jók és híresek a kutyái, de hátrány ott is van. De ez mindegyik kennelre elmondható.
Hobby célra és ha igazi magyar agarat akar a kérdező, szívesen mondok privátba néhány kennelt. MEOE, MATOE és OAE kenneleket is.
Én a MATOE-t messze elkerülném. A MEOE-ben is mennek sumákságok, de a MATOE-hez képest kismiska.
Pár éve megismertem az ország legjobb tenyésztőit és ezek után mondom, h csak és kizárólag Józsi, ha ő rábólint egy kutyára, akkor oké :)
De ez én vagyok.
Hát pedig ha valóban ismered a Töpfnert, akkor tudod, hogy a MATOE-s kutyákat ő is többre becsüli, mivel ők munkára szelektálnak, míg a MEOE-sok nem.
Egyébként nekem is SzH kutyám van, csupán nem vagyok teljesen elfogult és tudok ezt-azt.
Szóval van jó MEOE-s és van jó MATOE-s kennel.
Sumákság pedig mindenhol van.
Ha pedig valaki igazán jó kutyát akar és valóban hobbyra, nem érdekli a TK és a kiállítások világa, akkor OAE.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!