A kutya amikor jelöl pisil is?
Figyelt kérdés
Szóval ha minden egyes oszlopot lepisil, akkor a pisi ingerét is csillapítja? És ha sokszor jelöl egy picit akkor már nem kell utána pisilnie?2012. jún. 18. 23:32
2/9 A kérdező kommentje:
De akkor ez a kettő egy folyamat? :D
2012. jún. 19. 01:47
3/9 anonim válasza:
Tulajdonképpen igen.Ha csak jelöl,akkor kevés vizeletet juttat magasabb helyre .Ha csak pislantani akar,akkor sok kankutya alábát sem emeli fel,hanem szukásan gugol.De ugye az illatminta igyis a környezetbe kerül
4/9 A kérdező kommentje:
Most komolyan érdekel, szóval nem vicc: Így múlik a vizelési inger akkor igaz? Szóval ha reggel leviszem a kutyust egy reggeli "szükség sétára" és ő mondjuk 3 fát "csak" megjelöl, akkor nem kell arra várnom, hogy mikor fog egy jót pisilni igaz? Kiskorában mindig egy órát "gugyult" és úgy rendezte el. Most, hogy nagy fiú már szinte csak jelölni látom.
2012. jún. 19. 12:07
5/9 anonim válasza:
Én ugyszokatam, ha csak eü sétáról van szó,hogy amikor már azt látom ,hogy jelöl,de nem jön semmi,akkor viszem fel.
6/9 anonim válasza:
Nekem szuka kutyám van, és ő is elég sokat jelöl :)
Az első "nagy" pisi mindenképp az inger miatt van, néha a második is. (abból tudom, hogy akkor csak simán guggol, előtte nem szaglászik) Amikor elkezd más szagokat felül jelölni, akkor már biztos nem kell annyira pisilnie.
Te is el tudsz menni 10 percenként wc-re és pár cseppet kiengedni :)
Valószínűleg ha sokat jelöl egy séta alatt, akkor utána teljesen kiürül a "tank" Néha már egyáltalán nem is jön a kutyámnak pisi, de azért próbálkozik :D
7/9 A kérdező kommentje:
Ja, nálunk is úgy van.:D Van, hogy nincs hosszabb pisilés, azért kérdeztem amúgy. Hanem végig jelölés, de úgy lehet, ahogy mondod, hogy akkor sokat jelöl és kiürül.:D
2012. júl. 14. 12:11
8/9 anonim válasza:
A séta elején nagyon sokat pisil az első fára, majd csak felemeli a lábát. Minden kis követ megjelöl, akkor is, ha nem jön semmi. :P
9/9 anonim válasza:
detto.. ki megyünk első fa sok pisi megy rá de közbe jelöl aztán mindennél meg áll de már nem jön neki semmi tehát szerintem egyben ürül is és nem fog neki kelleni pisilnie rá 5 percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!