Mennyi tápot kb egy nap?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi(g) tápot kapjon a
pont ma 12 hetes (a drága:)
németjuhász kutyusom ebből az Acana Puppy Large Breed tápból?
Jelenleg 400g ot kap..
2009. júl. 5. 21:26
1/6 A kérdező kommentje:
Szuka
2009. júl. 5. 21:26
2/6 anonim válasza:
Nincs rajta a zacsin az ajánlott mennyiség? A macskatápon rajta van...
3/6 anonim válasza:
395 g-ot ír de az az 5 g ide vagy oda. :)
Szóval szerintem maradhatsz ennél. Esetleg ha látod, hogy sovány emelsz az adagon, illetve ha picit duci akkor csökkented egy kicsit.
4/6 A kérdező kommentje:
Mennyi egyébként egy felnőtt sullya a tenyész fajta németjuhász szuka kutyáknak kb? én olyan 30-35 között saccolnám
2009. júl. 5. 21:57
5/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem a 400gramm az rengeteg, pláne 12 hetesen, akkor nagykorába mennyit fog enni?? Egy félzsákkal egy nap? Az én boxerem 27 kg körül van 300 gramm neki a megfelelő Acanából, igaz Pacificával etetem, de szerintem 400 gramm az így is sok egy kis kutyinak.
6/6 anonim válasza:
6 hónapos 30 kg-os kutyám ugyanebből a tápból 500 g-ot kap naponta ,2 részletre osztva.
mivel a te kutyád lehet vagy ? 8-10 kg ,a javasolt mennyiség : 250-280 g / nap
ez egy prémium táp, kifejlett korában sem kap majd többet a kutyád 5-600 g / nap mennyiségnél.
ne etesd túl, szerintem 12 hetesen a napi 400 g sok AKANA tápból !
a síma tápokból nyugodtan adhatsz annyit !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!