Miért fél a kutyám a seprűtől?
Figyelt kérdés
Amikor felveszek rögtön egy kicsi botot,akkor rögtön berohan a helyére.2012. jún. 18. 21:07
2/11 A kérdező kommentje:
Még kiskorában vettem
2012. jún. 18. 21:17
3/11 anonim válasza:
Felvettem a kapát, ugatott, elkezdtem gereblyézni még hangosabban ugatott, a seprűtől aztán már nem is ugatott, hanem úgy vonított, mintha telihold lenne. Mondom a fiamnak, hogy emlékszem a télen is morgott a hólapátra, most meg a kapától, a gereblyétől meg a seprűtől fél. Azt mondja erre a fiam: A munkától fél.-:)))
4/11 anonim válasza:
enyém a zacskónál csinálja ezt,meg az alufóliától. Nem értem énse mi a baja,de ha rakom be a szemteszsákot vagy takarom le a kaját alufóliával mint aki seggbelőttek úgy iszkol be a szobába.Bolond..:D
5/11 Dogcat válasza:
Akkor tippem sincs. Ja, de még egy: megszökött valaha, esetleg huzamosabb időre?
6/11 anonim válasza:
A milyen mániákusan fél a műanyag flakonoktól :D Pedig életében sose érte rossz benyomás iránta de mégis:) És ami érdekes hogy csak az üveg üres állapotában félelmetes neki , ha tele van akkor semmi baja vele.:D
7/11 anonim válasza:
Egyébként nem lehet hogy valaki bántotta egy seprűvel , bottal?
8/11 Dogcat válasza:
21:37 én is épp ezt akarom megtudni. Lehet, hogy megszökött és azzal zavarták el, esetleg bántották is vele és ezáltal rossz emlékei vannak a seprűvel a kutyusnak.De lehet, hogy csak a kinézete, vagy nem tudom mi miatt tart a tárgytól. az is lehet, hogy nem magától a seprűtől fél, hanem a mozdulattól, ahogy felemeled...:)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Utolsó előtti:mi nem bántottuk,Dogcat:nem szökött még el hosszabb időre(de néha,éjszaka lehet,hogy csavarog egy kicsit)
2012. jún. 18. 21:54
10/11 anonim válasza:
hogy tud éjszaka csavarogni??
Akkor lehet egy éjszakai túrán "fegyelmezték" seprűvel,lehet megijedt tőle egy ember és el akarta vele kergetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!