Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mitől lehet a kutyám emlője...

Mitől lehet a kutyám emlője körül egy kis kitüremkedés?

Figyelt kérdés

8 éves a kutyám, elég idős már szegény. Nem voltak kiskutyái soha. Ma mikor simogattam, az egyik emlője körül valami furát észleltem, amit más területen nem. Olyan a jellege, mint a lábán a felfekvés. Mindjárt rosszra gondoltam. Arra, hogy esetleg daganat. Tudom, hogy legalább egyszer életében kellett volna ellenie. Mindenképpen megmutatjuk állatdokinak.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

2012. jún. 18. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy daganat de mindenféleképpen orvosnak kell látnia.

Nagyon nagy tévhit ez az ellés, nem kell életében 1x sem szülnie!

Ha daganat akkor nem azért lett mert szült vagy sem

2012. jún. 18. 15:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Én sem tudom, miért gondolják így. :/ Mindenképp elvisszük, csak még nem tudom hogy. Sajnos hibáztam, mikor kicsi volt, nem tanítottam meg rendesen pórázon sétálni.
2012. jún. 18. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Sosem késő, csak türelem kérdése!
2012. jún. 18. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Vigyétek minél előbb orvoshoz, mert lehet, hogy daganat, akkor meg műteni kell amilyen hamar csak lehet. Ennek semmi köze ahhoz, hogy voltak-e kölykei vagy sem, viszont időben történő ivartalanítással nagy eséllyel nem alakult volna ki.
2012. jún. 18. 19:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :)
2012. jún. 19. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!