Magyar vagy angol agár?
Én is a magyar agarat ajánlom. Önállóbb, szerintem ezáltal valamivel intelligensebb és jóval kevésbé sérülékeny, mint az angol agár.
Három vonala van: küllem, verseny és vadászagár.
Nem eszik sokat. Kb. 1 csirkefarhát és a hozzá valók.
Angol agár..
Sokkal gyorsabb, szerintem szebb és erősebb, szeretetteljesebb.
Én pont a napokban láttam 10 000 ft-ért..
Jó állapotban vannak, és a szülők jó vadászok.
Nem akarom én senki kutyáját reklámozni, de ha beütöd a google képekbe, hogy angol agár kölyök eladó 2013.
Rögtön kihozza 03. 17-én született kölyköket és még tegnap előtt rakta fel a legújabb hirdetést amin 7 kiskutya látható...ajánlom marad 140-ed amiből meg majd bevásárolhatsz neki mindenfélét :)
Az angol agár "arisztokratább", ezáltal makacsabb.
Az, hogy sokkal gyorsabb, nem igaz. Gyorsabb. A 480-as agárpályán kb. 2-3mp-t vernek a magokra. Ha 5-10-t vernének, azt mondanám valóban sokkal gyorsabb.
Hosszú távon viszont a mag gyorsabb, illetve az angol nem bírja. A grey rövidtávfutó, 400-1200m, míg a mag középtávfutó, 3-5km-n keresztül is üldözi a vadat.
Erőteljesebb lenne a grey? Nem tudom mit értesz ez alatt, de az biztos, hogy jóval sérülékenyebb. A mag csontszerkezete strapabíróbb, erősebb.
A 10ezer forintos kutya nem fajtatiszta, hanem szaporított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!