Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Magyar vagy angol agár?

Magyar vagy angol agár?

Figyelt kérdés
Szeretnék kutyát venni,de nem tudom melyik agár legyen. Ez lenne az első agaram. Sokszor hallottam róluk azt ,hogy nagyon makacsak és önfejüek ez mennyire igaz ? és melyik a kevésbé makacs? Jól kijönnek más kutyákkal ?
2012. jún. 18. 20:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is a magyar agarat ajánlom. Önállóbb, szerintem ezáltal valamivel intelligensebb és jóval kevésbé sérülékeny, mint az angol agár.

Három vonala van: küllem, verseny és vadászagár.

Nem eszik sokat. Kb. 1 csirkefarhát és a hozzá valók.

2012. jún. 19. 20:28
 12/13 anonim válasza:
27%

Angol agár..

Sokkal gyorsabb, szerintem szebb és erősebb, szeretetteljesebb.

Én pont a napokban láttam 10 000 ft-ért..

Jó állapotban vannak, és a szülők jó vadászok.

Nem akarom én senki kutyáját reklámozni, de ha beütöd a google képekbe, hogy angol agár kölyök eladó 2013.

Rögtön kihozza 03. 17-én született kölyköket és még tegnap előtt rakta fel a legújabb hirdetést amin 7 kiskutya látható...ajánlom marad 140-ed amiből meg majd bevásárolhatsz neki mindenfélét :)

2013. máj. 20. 12:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az angol agár "arisztokratább", ezáltal makacsabb.

Az, hogy sokkal gyorsabb, nem igaz. Gyorsabb. A 480-as agárpályán kb. 2-3mp-t vernek a magokra. Ha 5-10-t vernének, azt mondanám valóban sokkal gyorsabb.

Hosszú távon viszont a mag gyorsabb, illetve az angol nem bírja. A grey rövidtávfutó, 400-1200m, míg a mag középtávfutó, 3-5km-n keresztül is üldözi a vadat.

Erőteljesebb lenne a grey? Nem tudom mit értesz ez alatt, de az biztos, hogy jóval sérülékenyebb. A mag csontszerkezete strapabíróbb, erősebb.

A 10ezer forintos kutya nem fajtatiszta, hanem szaporított.

2013. máj. 20. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!