De az!!!!, ha ott tartja őket, bár elmondása szerint tenyésztőről van szó, így reméljük, hogy csak a kép kedvéért tette bele őket.
Egyébként a link v.miért nem jó és hiába írtam be akkor sem. Úgy sikerült, hogy beírtam a www.allatihirdetes.com-ot, oldalt rámentem, hogy kutya és kicsit lentebb már meg is láttam.
Én írtam a hirdetőnek egy levelet, hogy szívből remélem, hogy csak a kép kedvéért kerültek a kutyusok a ketrecbe, cserélje le a képet, mielőbb gondja lesz belőle.
Hirtelen felindulásból na... :D
Azért kíváncsi vagyok válaszol-e?
Állatkínzás esetén: ,, ...Ebben az esetben kérheti a feljelentéshez állatvédő szervezetek segítségét, vagy - akár névtelenül is - azonnal megteheti bejelentését az illetékes rendőrkapitányságon vagy a rendőrség honlapján."
De annak minősül, nem rakhatod a kutyát olyan ketrecbe amiben nem tud úgy felállni, hogy afüle ne érintse a tetőt, és ne fudjon maga körülmegfordulni.
Akinek ennyi esze van, hogy ezzel a fotóval árulja a kutyáit.....és azt írja "tenyésztő"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!