Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kötőhártya gyulladása van a...

Kötőhártya gyulladása van a kutyámnak. Mi lesz?

Figyelt kérdés

2%os bórvíz, kamilla, specko szemcsepp patikából. 1 hónapja nem múlik el a váladékozás, csupán enyhült.

Aki ezeken kívül tud valamit írjon, ill. holnap megyünk az állatorvoshoz, ti mennyit hagytatok ott hasonló esetekben?

Szomorú vagyok, mert nem vagyunk anyagilag a toppon, de a kutyám az életem.

Tudom, h volt hasonló kérdés, de úgy láttam mindent próbáltam, ami ott szerepelt. :(

2009. júl. 5. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Kamillát ne,azt mondta az állatorvos hogy az csak szétmossa a gyuladást,törölgesd inkább langyos vizes ruhával.A kutyámnak kb. 2 hete volt begyulladva a szeme és a mi dokint csak egy 1000-t kért el(szemcsepp nélkül,a szemcsepet patikában kellet kiváltani ja és pesten)De ha látta orvos és nem múllik el akkor lehet hogy idegen test van a szemébe.Remélem meggyogyul a kutyusod.
2009. júl. 5. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
A gentamicin hatóanyagú Tiacil szemcsepp hatásos szokott lenni makacs gyulladás esetén is, és kb. 2500 forint az ára
2009. júl. 5. 21:26
 3/4 A kérdező kommentje:

A kamillát már vagy két hete használtuk, azóta bórvíz, meg egy O-val kezdődő nevű szemcseppet adunk neki állatpatikából, az is 2500 ft volt, bár nem tudom van e benne az a hatóanyag, majd megnézem.

Köszönöm a válaszokat, du megtudom mi van. :)

2009. júl. 6. 08:38
 4/4 A kérdező kommentje:

A tiacil nyert. :D

Plussz megfestették a szemét, szóval most rádióaktív zöld váladék jön a szeméből. :D

Kapott emlékeztetőnek féreghajtó tabit.

Otthagytunk 5000 ft-t :P

2009. júl. 6. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!