Milyen az a kutyaovi? Ott mit csinálnak a kutyák, és hol van ilyen, Budapesten?
oké, rájöttem, hogy nem erre gondolsz. (első vagyok) Találtam neked egy honlapot. Itt nézz utána!
A kutyaovi szuper dolog!
Sajnos abban, hogy hol van ilyen nem tudok segíteni mivel vidéken lakom, azt viszont tudom garantálni hogy semmiképp ne hagyd ki!
A jelenleg 11 hónapos Airedale terrieremmel 3 hónapos kora óta járunk oviba, később suliba, és nem bántam meg!
Az oviban 3 hó és egy év alatti kutyák vannak, a cél az hogy szocializálódjanak, mert ez egy nagyon fontos időszak az életükben!
Minél több dolgot kell velük megismertetni és hozzászokatni őket. Nagyon fogékonyak ebben az időszakban, szerintem 2-szer 3-szor gyorsabban megtanulnak dolgokat mint később.
Ha most jól kialakítod a későbbi nevelési szokásaidat, nem lesz sok gondod a társaddal! Elsősorban játék van és ismerkedés a többi kutyával, valamint elkezditek a behívást gyakorolni, és minden feladat játékosan van kitalálva.
A kutyaoviban kérlek kölyök kutyák szocializációjával foglalkoznak. Nagyon fontos,hogy sok dolgot megismerjenek és megtanuljanak ebben a korban a kölykök.
Tudok egy ilyen helyet bp-n.
Cerberos kutyasuli,XVI.ker
Az ovira 3-9 hónapos korukig járnak a kutyusok.
Az oviban megtanulják a behívást, sokat játszanak egymással, és olyan ingerek is érik őket mint pl esernyő kinyitása, bicikli stb..
Mi 3 hónapos kora óta járunk a kutyusunkkal és nagyon jó, nagyon élvezzük és a kutyusunknak is a hasznára van!
A kölyökkorban szerzett élmények a legfontosabbak, és hát befolyásolja erősen a kutyusod életét.
Szerintem mindenképpen érdemes elvinni a kölyköket 'ovizni'!
Budapesten több kutyaiskola is van, ahol van kutyaovi:
* Alfa Kutyaiskola.
* Népszigeti Kutyaiskola.
* Cerberos Kutyaiskola.
stb.
Jó ovizást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!