Miskolcon hol vannak kóbor kutyák?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 16:37
1/15 A kérdező kommentje:
Mert én nem nagyom láttam.
2012. jún. 17. 16:45
3/15 A kérdező kommentje:
Pontosabban?
Mert én sose látok!
2012. jún. 17. 17:42
4/15 anonim válasza:
Örülj neki. Érdekes, én minden nap összefutok vagy kettővel, és mivel mentem a gyepiről a kutyákat, így látom h egy héten átalgosan 10-15 kutya kerül be.
5/15 anonim válasza:
Sok van az újgyőri főtér környékén, de azok közül nem mind kóbor, csak önsétáltató kisebbségi kutya (bár gyakorlatilag ugyanaz). Aztán én a belváros felé, a Szent Anna tér tágabb környezetében is sokat szoktam látni. De egyébként bárhol előfordulhatnak, szóval máshol is láttam már, csak ezek ilyen csomópontok szerintem.
6/15 anonim válasza:
Az Avason és az Egyetemvárosban is szoktak lenni, meg a nagyáruházak parkolóiban.
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Még küldjetek helyeket ahol vannak!
2012. jún. 18. 15:45
8/15 anonim válasza:
És miért is érdekel ez téged???????
9/15 A kérdező kommentje:
Csak úgy.Miért, baj hogy érdekel?
2012. jún. 18. 17:00
10/15 anonim válasza:
Kérdező, gondolom Little Red valami ilyesmitől tart (sajnos nem egyedi eset):
Én remélem, mondjuk azért kérdezted, hogy hová tegyél ki nekik ivóvizet, vagy hogy lefotózd és hirdesd őket. De tényleg, miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!