Kóbor kutya. Hogyan szelidítsem meg? Önzőség lenne? Ez minek a jele?
2 naponta jár az utcánkban egy iszonyú szocializálatlan kutya, ahogy néztem, több generációs keverék, de pitbull és németjuhász tuti van benne. A szemben lévő telekre szoktuk a maradékot önteni, ha a mi kutyáink nem ehetik meg, viszont ő azt megeszi. A múltkor, és utána még vagy kétszer, amikor jött leguggoltam, és vártam. Először félénken közelebb jött, majd elszaladt. Utána odajött, megszaglászott, de még nem szabadott megmozdulnom. Lement játszó pózba, majd elkezdett ugatni, és állva ugatott. Ez mit jelentett?
A múltkor találkozott egy kutyával, azt sem tudta, mit kéne tennie, lefagyott, majd odaszaladt hozzá minden fenékszaglászás nélkül, és vele is ugyan azt csinálta amit velem. Szeretném, ha engedné, hogy megsimogassam. Viszont nem igazán tudnánk befogadni a kutyáink és a párom miatt. Így ne is próbáljam megszelidíteni, önzőség lenne? Mert ugye amit megszelidítettél, azért felelőséggel tartozol. Na?
Nem bízik már az emberekben
meg kell mutatnod hogy te vagy a falka vezér és akkor be hodol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!