Toffi vemhes, és ha az árt neki ha átbújik a kerítés alatt?
Én egy 16 éves kutyaőrült lány vagyok, sokat tudok a kutyákról, de van olyan is, amit nem. Toffifie a szomszédunkban lakik, egy vizsla-tacsi keveréknek tűnő, mini vizslára hajazó szuka kutya, mondhatnám, a barátnőm. Fel szeretnék tenni több kérdést, ha nem baj.
1. Toffi vemhesnek néz ki, megnőtt a hasa, megvastagodott a dereka, fáradékony és egy kicsit megduzzadtak az emlői. Lehet, hogy csakálvemhes?
2. Toffi úgy szokott átjönni hozzánk, hogy átbújik a kerítés alatt. Ha tényleg vemhes, ez árthat neki és a köly(k)öknek?
Miért kell neki esni?
Nem is az övé a kutya!Látatlanba elég nehéz megmondani, hogy vemhes e.
Nem egészséges, hogy bujkál nehogy megüsse a hasát, mondjuk azért ott van magzatvíz meg burok ami védi, de én nem engedném. Próbálj beszélni a szomszédoddal, hogy ivartalanítsák a kutyát, még vemhesen is van olyan orvos aki megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!