Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya fajtát ajánlotok?

Milyen kutya fajtát ajánlotok?

Figyelt kérdés
3 kisgyerek mellé(egy 4éves,9éves és egy 12éves mellé) kis kertes házhoz ,ami nem igényel annyi gondozást a bundáját illetően.
2012. jún. 16. 21:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem amstaff az bírja a nyúzást is és nagyon türelmes kutya én ajánlani tudom.
2012. jún. 16. 22:38
 12/21 anonim ***** válasza:

menhely Békés megyében: www.csabaiallatvedok.hu

www.oroshaziallatvedok.hu

rengeteg gyönyörű és okos, családbarát kutya vár gazdira. nézzetek körül, csak egyszer menjetek el legalább. Csak 1-2 fajtatiszta kutyus: [link]

[link]

és persze a keverékek között is szebbnél szebbek, barátságosabbnál barátságosabbak vannak. a dolgozók segítenek nagyon szívesen a megfelelő választásban.

2012. jún. 16. 22:46
 13/21 anonim ***** válasza:
Mennyi időtök van rá egy nap? Képezni tudjátok vinni?
2012. jún. 17. 01:53
 14/21 A kérdező kommentje:

Tudjuk képezni vinni ha kell:)

És már a menhely weboldaláról kinéztünk egy nagyon édes kutyust(nekem ,anyumnak és a testvéreimnek is tetszik már csak apát kell rábeszélni) Rögtön belopta magát a szívünkbe:)

2012. jún. 17. 10:47
 15/21 A kérdező kommentje:
És nem fajtatiszta:) De olyan tüneményes:)
2012. jún. 17. 10:49
 16/21 Dogcat ***** válasza:
esetleg dobermann. szép, okos,remek házörző imádja a gyerekeket (babakoromban nekünk is ilyen kutyánk volt, és anyuék mesélték, hogy mikor kiestem a babakocsiból, vagy valami ilyesmiből, a dobink, Bessy lefeküdtmellém, és ugatással jelezte, hogy baj van9, rövidszőrű, ezáltal kevés vele a gond.Bár egy kicsit nagy.Kisebbkutyafajták közül a border terrier az, amit nagyon ajánlani tudok.
2012. jún. 17. 13:18
 17/21 anonim ***** válasza:

[link]

Őt ajánlom. Nagyon könnyen kezelhető, engedelmes, jó idegzetű, kutyával-macskával-baromfival-kismalaccal barátságos, gyerekekkel szintén. Pórázon és anélkül is szépen sétál. Ivartalanított mudi-keverék. A szőrápolás annyi, hogy néha ki kell fésülni. Nem annyira aktív, mint egy átlagos mudi. Kicsit még kövér, ezért csalóka a kép, de ha leadja, nagyon szép kutya lesz belőle, aranyosak a fülei :)

Az ideiglenese szerint rég volt már nála ennyire problémamentes, könnyen kezelhető, szelíd kutya.

2012. jún. 17. 13:53
 18/21 anonim ***** válasza:
És melyik kutyust néztétek ki ?:) Majd írd meg, hogy hogy döntöttetek!
2012. jún. 17. 15:11
 19/21 A kérdező kommentje:
Rendben köszi az ajánlást:) Csak már valószínűleg másik kutyust viszünk el..:/
2012. jún. 17. 15:49
 20/21 A kérdező kommentje:
Rendben.:) pill.:)
2012. jún. 17. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!