Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám alaposan kifésül...

Hogyan tudnám alaposan kifésülni a yorkimat harc nélkül?

Figyelt kérdés
3 hónapos yorkimat nagy harcok árán tudom csak kifésülni, mert nagyon utálja a fésűt, viszont nem szeretném elhanyagolni a szőrét! Erőszakoskodni sem akarok, mert akkor örökre elijesztem! Van valami trükk, hogyan fésülhetném meg "kultúráltan"?
2009. júl. 5. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is yorkiem van de nekem 2 éves. Emlékszem az elején mi se tudtuk fésülni. Én tanácsolom, hogy vegyél nercolajos spray-t amit utálni fog az elején és rakd egy kis asztalkára. Ott már nem tudd elfutni se előlled. Ne hagyd abba a fésülést ha elkezd sírni. Mert akkor azt fogja hinni, hogy egy kis sírással elintézhet mindent és hamar szabadulhat. Lehet, hogy az elején még 2 emberes lesz megfésülni. Ha jól tűrte a fésülést kapjon egy jutalomfalatot.
2009. júl. 5. 10:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! Csak még annyira picike, és nem merem erősebben megfogni, nehogy megnyomjam valamijét! Az olajat hol tudnám beszerezni? És nem is igazán az a bajom, hogy sír, hanem nagyon kapálózik, meg forog.
2009. júl. 5. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem uszkárom van, eleinte ő is utálta a fésülködést.

De igen, egy kicsit erőszakosnak kell lenni, s utána megszokássá válik. Én mindig meg fogom a nyakörvét és akkor is fésülöm mikor már szédül a forgolódástól. :D

Nekem kicsit nehezebb, mert óriás uszkárom van. :D

2009. júl. 5. 10:28
 4/9 anonim ***** válasza:
A nercolajos spray-t állatos üzletben tudod beszerezni. És nem csak spray hanem sampon is van belőlle. Magabiztosan fogdd meg és nem lesz semmi. A kis asztalkára ha felrakod onnan nem ugrik el.
2009. júl. 5. 11:23
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
inkább BOROTVÁLT LE AZT A CSUDA POFÁJÁT!!!Soha nem fogom megérteni h mi teccik benne mindenkinek!!!
2009. júl. 5. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem pl. az tetszik benne, hogy aranyos, kedves kiskutya, nagyon szeretem engem és a család összes tagját, folyton ugrál mikor hazajövök, annyira örül nekem, reggel néha ébreszt azzal, hogy végigpuszilgassa az arcomat, nem kényes, nem besz.ri, nagyon bátor, ami nem egyenlő azzal, hogy neveletlen. Imádja a többi kutyusomat, akik nagyobb testűek, de azért befogadták őt és jó haverokká váltak, meg persze nagyon szereti a kiscicámat is, vele is jókat szoktak játszani.

Nagyon aktív, életerős, aranyos kiskutya, én imádom őt!!! :)

És nem mondanám egyetlen fajtára sem, hogy "húúú de ronda" stb., mindenki eldöntheti, hogy mi tetszik neki, szerintem!!

....

2009. júl. 5. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:

nagyon szeret

:)

utolsó voltam

2009. júl. 5. 20:29
 8/9 anonim ***** válasza:

Tényleg nem kéne lehurrogni a másikat. ,)

Én nagyon ellene voltam az uszkárnak, mert csilli-villi és kényes, de egyáltalán nem az, csak ha azzá teszik, egyébként meg bűbáj, emberközpontú, nagyon eszes kutya.

Nekem az angol bulldog is nagyon tetszik, de annyi egészségi baja van, h sosem tartanék, és ezért pár fajtát sajnálok. De a maga nemében mindegyik szép. :)

2009. júl. 6. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem harcolni kell, hanem nevelni. Rakj rá nyakörvet, rakd fel asztalra (elöször kérj meg valakit hogy segitesen). A segítő fogja a nyakörvet (nehogy leugorjon), te meg probáld meg kifésülni - ha nem harcol dicsérd meg, adj neki jutalomfalatot; ha harcol szidd le.
2009. júl. 6. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!