Hogyan tudnám alaposan kifésülni a yorkimat harc nélkül?
Nekem uszkárom van, eleinte ő is utálta a fésülködést.
De igen, egy kicsit erőszakosnak kell lenni, s utána megszokássá válik. Én mindig meg fogom a nyakörvét és akkor is fésülöm mikor már szédül a forgolódástól. :D
Nekem kicsit nehezebb, mert óriás uszkárom van. :D
Nekem pl. az tetszik benne, hogy aranyos, kedves kiskutya, nagyon szeretem engem és a család összes tagját, folyton ugrál mikor hazajövök, annyira örül nekem, reggel néha ébreszt azzal, hogy végigpuszilgassa az arcomat, nem kényes, nem besz.ri, nagyon bátor, ami nem egyenlő azzal, hogy neveletlen. Imádja a többi kutyusomat, akik nagyobb testűek, de azért befogadták őt és jó haverokká váltak, meg persze nagyon szereti a kiscicámat is, vele is jókat szoktak játszani.
Nagyon aktív, életerős, aranyos kiskutya, én imádom őt!!! :)
És nem mondanám egyetlen fajtára sem, hogy "húúú de ronda" stb., mindenki eldöntheti, hogy mi tetszik neki, szerintem!!
....
Tényleg nem kéne lehurrogni a másikat. ,)
Én nagyon ellene voltam az uszkárnak, mert csilli-villi és kényes, de egyáltalán nem az, csak ha azzá teszik, egyébként meg bűbáj, emberközpontú, nagyon eszes kutya.
Nekem az angol bulldog is nagyon tetszik, de annyi egészségi baja van, h sosem tartanék, és ezért pár fajtát sajnálok. De a maga nemében mindegyik szép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!