Zozonrg kérdése:
Mennyibe kerül egy Amstaff fülének kupírozása?
Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 21:56
11/20 anonim válasza:
Szerinted miért kell olyan dokit találni? Miért van az h a normálsiabb nem végzi el? Mert betartja a törvényeket.
12/20 compactegon válasza:
de nem az egy éves staffod fülét szeretnéd lecsapatni ugye?
13/20 anonim válasza:
Sajnos kiskapuk mindig meglesznek:(Mielőbb kell vágatni ha akarod
14/20 A kérdező kommentje:
Még most választottam ki az alomból,de az előző párosításból is a kutyáknak amit nem kupíroztak égnek állt a füle mint egy radar.Amúgy a Lord of Lords kennelből lesz!
2012. jún. 15. 18:11
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a Makói választ.Utánna néztem és az Amstaffnak engedélyezi a törvény a fajtajelleg megtartása érdekében. [link]
2012. jún. 15. 18:38
16/20 anonim válasza:
Nem, a tv nem ismer olyat h fajtajelleg megtartása.
Itt a jelenleg hivatalos tv szövege:
(2) Az állaton küllemének megváltoztatása érdekében, továbbá más, nem az állat egészsége vagy későbbi egészségkárosodásának megelőzése céljából történő sebészeti beavatkozás - az ivartalanítás, valamint e törvény végrehajtására kiadott jogszabályban meghatározott további beavatkozás kivételével - nem végezhető. (a végrehajtásiban nem adtak hozzá semmi pluszt). - 1998-as állatvédelmi tv.
2 hónap múlva pedig megjelenik majd ez:
„(5) Eb küllemének megváltoztatása érdekében farok kurtítás végezhetõ, az eb hét napos koráig.” - 41/2010 a kedvtelésből tartott állatok tartásáról és forgalmazásáról (kormányrendelet)
17/20 anonim válasza:
Makón megcsinálják sokan oda viszik tudom nem tudom merre laksz de szerintem oda menj.Akkor biztos jó drága kutyi:)Mi nem kenelből vettük
18/20 anonim válasza:
Hol van leírva hogy illegális?
19/20 anonim válasza:
A jelenleg érvényben lévő állatvédelmi törvényben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!