Pit bull és Amstaff tartók! Ti mivel etettek? Adtok valami pluszt még az eledelhez?
Leginkább hobby/sport kutyások érdekelnek.Nem a kiállításra járók.:)De persze ők is nyugodtan írjanak!
Mennyibe jön ki 1 hónapra a kaja ára?Mivel etettek?Mennyit eszik kb. a kutyus?
csak táp. van egy táblázat a kajazacsi oldalán, hogy x kg-os, és y korú kutya mennyi tápot kapjon, de az csak írányba állít, ténylegesen a kutyán fogod látni, hogy mennyi kaja kell neki(ha sovány többet, ha dagi kevesebbet)
20féle táp létezik, jók/rosszak vegyesen, ha jó minőségű a táp, nem kell neki semmi sem pluszban. és szerintem is a royal canin a legjobb ár/érték, bár én nem azt adom neki. a havi kvárté 15000.-, de én kis kiszerelésben veszem, többször, ami nem gazdaságos.
Nem adnék Royal Canint, tele van kukoricával, és bazi magas a fehérjetartalma. Egyébként pedig ennél olcsóbban sokkal jobb tápok is vannak.
Pl. Brit Care-t nézd meg!
Nekem Amstaffjaim vannak! :)
Utolsó voltam! :)
nekünk egy 2 hónapos Amstaff van és a Purina Dog Chow-t kapja és még mellé házi kosztot és kálcium multivitamint:)A 3 kg. Dog Chow 3 ezer köröl van de sokáig elég hisz nem eszik sokat.
Nem kiállítási kutyus:)Mennyi idős a kutyid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!