Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van koztetek olyan, aki...

Van koztetek olyan, aki lakàsban tart Bull Terriert és kisbabàja, vagy kicsi gyereke van? Részletekért klikk.

Figyelt kérdés
Hogyan viszonyult a baba érkezéséhez, (kan, v nostény) tettetek vmilyen 'ovintézkedést' a baba bekoltozése elott? Beengeditek a kutyàt a gyerekszobàba? Stb..Ilyen és ehhez hasonlo kérdések foglalkoztatnak,mivel aug.végén érkezik az elso bébink,és eddig a 7éves bullink volt a 'kisfiunk',aki elég dominàns tipus..minden tanàcsot szivesen veszek,a fajtàt ismero emberektol! koszi
2012. ápr. 27. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lakásban de volt olyan ismerős, aki egy egész falka bullterrier közé vállalt két gyermeket. Ugye a baba érkezéséig a bullok voltak a gyerekek, voltak nagy összezördülések is. Aztán amikor bekerült a gyermek a családba, a négy bullterrier megváltozott. Nem acsarkodtak, béketűrő természetűek lettek. Pedig a gazdájuk nem foglalkozott velük iskolaszinten.

Annyit mondok mégneked, hogy nehogy elajándékozd a szerencsétlen kutyát. Van mindenre megoldás, nyugi!

2012. ápr. 27. 21:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt ugye viccbol irtad?? hogy ajàndékoznom màr el az elso 'szulott' fiamat? szerintem félreértelmezted amit irtam.. itt nem megoldàsra van szukség,ahogy irtad,csak otletek vàrok arra nézve,hogy mindenkinek és minden gordulékenyen menjen a tovàbbiakban is.
2012. ápr. 27. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:

amennyiben tökéletes a viszonyod a kutyával akkor nem probléma a gyeek érkezése, de első pillanattól kezdve jelölni kell, egy új vezető érkezett a családba akinek tisztelni kell a személyes terét!- nem ugrálhat rá, nem mehet izgatottan a közelébe stb.

amikor azt írod domináns tipus a kutyád-ez azért elgondolkodtató! egy családban az ember legyen domináns és ne a kutya!

érdemes lenne felvenni a kapcsolatot egy házhozjáró szakemberrel!

2012. ápr. 28. 09:17
 4/5 A kérdező kommentje:
koszi a vàlaszt,màsodik. a dominanciàja lakàson kivulre vonatkozik,nem velunk szembe.
2012. ápr. 28. 11:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval, és ne haragudj, hogy megkérdezem, de honnan tudod, hogy veletek szemben nem domináns-e? Pl. ki megy ki eslőként az ajtón, ha viszitek sétálni? Ha a kutya, akkor ő a domináns. Visszafelé ugyanez, ha ő lép be elsőnek a házba, akkor övé a ház. Felteszi a mancsát a lábatokra? Esetleg megpróbál meghágni titeket? Ha igen, akkor ő a domináns, mégha amúgy egy ennivaló kutyus is!

Az a fontos, hogy még a baba érkezése előtt tanítsátok meg neki, hogy mostantól változnak a szabályok, nem lehet csak úgy ki-be járkálni, fel-le ugrálni, ellopni dolgokat, ha esetleg lopós a kutya. A szakembert én is ajánlom, hogy értekezzetek vele, de ha azt tanácsolja, hogy a kutyát tűntessétek el, vagy zárjátok ki a lakásból, mondjatok fel neki, mert ez nem megoldás.

Nekem nem bull terrierem van, hanem németjuhászom, ráadásul egy nagy majom, mindent összenyálaz, megszimatol, felborít. Eddig anyósomék kutyája volt, de most pont azért kértem el, hogy mire megjön nálunk is a baba, addigra engedelmes, értelmes kutya legyen, ne pedig egy nagy bohóc, aki lökdösődik és állandóan a kezünket rágcsálja.

Gratulálok az új jövevényhez egyébként! Kisfiú, vagy kislány?

2012. ápr. 29. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!