Puli kutyaink szulettek, mennyiert lehet oket eladni?
Szerintem nézd meg a pulik standardjét. Puli zsemle színben nincs.
Idézem az aktuális standardból:
"SZÍNVÁLTOZATAI: - Fekete (kissé rozsdavörös vagy szürke árnyalattal is)
- Gyöngyfehér (zsemleszínű árnyalattól mentesen)
- Fakó (határozott fekete maszkkal a pofa körül)
- Szürke A szügy tájékán maximum 5cm átmérőjű fehér mellfolt megengedett. Az ujjak közötti fehér tűzöttség nem számít hibának. Minden más jellegű jegy, színeltérés hiba."
Alap olyan 9000-10.000ft ért tudod eladni őket , ebben benne van legalább 4X féreghajtás ,és 1 de 8 hetes korig inkább 2 !
2-4-6-8 hetesen illik féregteleníteni , és ha már nyitva a szemük akkor most múltak 2 hetesek és már kellet nekik egy féregtelenítés.
Amúgy ha lehet akkor ha valóban 100% hogy fajtatiszták ami nem lehet 100 % ha nem peedigresek , na mindegy akkor ne hogy úgy hirdesd őket hogy zsemle színű Pulik eladók. Mert akkor tuti nem adod el őket soha.
Ez csak 1 jó tanács.
tk nélküli kutyát senki sem fog pénzért venni.Mert nem tudod bizonyítani,hogy fajtatiszta,és keveréknek minősül(a küllem az kevés).És pedig keverék vagy akár fajtatisztának látszó kutya ingyen is van a menhelyen.(az ilyen szaporítók miatt mint te)Egyébként meg olcsó kutya többe kerül [link]
És én elhiszem,hogy aranyosak meg szépek,persze miért is ne lennének azok.De ez ahhoz,hogy pénzért eladd őket ahhoz ez kevés.(első voltam)
hihetetlen hogy a hasznos válaszokat igy lepontozzátok.
A puli standardjében nincs zsemleszin, ahogy ma 15:47 kor is idéztem.
Ha keverék, akkor keverék.Persze hogy arik meg cukik, de pénzt csak az oltásért és a féreghajtásért tudsz elkérni.
Ha nem tudod ezt elfogadni, arról se én, se más nem tehet, attól még jó,hasznos válaszokat kapsz a kérdéseidre.
Bánt,hogy keveréknek tituláljuk őket? nem tudunk mást mondani, ha ilyen szin meghatározást (ami nem is fajtajelleg) mondasz róluk, és ez még azt is mutatja,hogy nem értesz a fajtához.
Kar felhergelni magatokat, hiszen csak egy kerdest tettem fel, nem neztem utana mennyiert mennek a kutyusok.
Gondoltam, itt megkerdezem toletek.
Termeszetesen nem a ti valaszaitoktol fugg, hogy hogyan, mennyiert mennek el a kutyaink. Egy koszonomert nem adjuk oda senkinek, meg szep!:)
Koszi, hogy irtatok, remelem nem a levegobe beszeltek csak, hanem nagy tapasztalattal rendelkezo igazi kutyagazdik vagytok.
Majd irok, most megyek es uszok egyet a tengerben. Itt nalunk most 33 fok van, Magyarorszagon milyen az ido?
Milyen menhelyekrol irkaltok itt nekem?
Az ember akkor gyereket se szuljon, mert eleg gyerek var orokbefogadasra az allami nevelootthonokban? Illene onnan orokbefogadni?
Mirol beszeltek ti?:)))
Akkor te szülsz gyereket és eladod?? (te kezdted!!)
Am nem tudom elhinni, mért nem lehet felfogni azt, hogy sok fajtatiszta kutya van a menhelyeken.... felesleges gyártani a kutyákat, és "jópénzzért" eladni. Nem térül meg, akkor meg minek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!