Mi van akkor, ha a vásárolt kutya nem hozza a fajtajelleget? Ha egy nyugodt és lusta terrierem lesz?
Akkor cserélünk:))) Bocsi nem tudtam kihagyni:)
Ellenben a terrier illetve terrier keverék kutyák olyannyira erősen hozzák ezt az un. pörgést, hogy nagyon minimális a valószínűsége annak, hogy lusta és nyugis kutyád legyen.
Nem reprezentatív megállapítás:)
Lehet látni már a tenyésztőnél :)
Pl. az én kutyusom a tesói közül ő volt az egyetlen, aki a számukra elkerített kis részt át tudta a ugrani, igaz nehézkesen, de a kíváncsiság vitte előre, látszott rajta az is, hogy mennyire érdeklődő és borzasztóan kíváncsi, a többiek messze nem volta ilyen aktívak, érdeklődők. Én úgy voltam vele, hogy szeretnék egy minden lében kanál kutyust, hát megkaptam :D Még az állatorvosunk is megjegyzte, hogy nem tapasztalt még ekkora érdeklődést, aktivitást ennél a fajtánál.
Jól körbe kell nézni az almot, és egy aktív kölyköt hazavinni :) A tenyésztő is biztos segít, mert ő ugye heteken keresztül figyeli őket, nem csak egy-két óráig, jobban tudja, hogy melyik milyen temperamentumú.
Ha meg nem olyan lesz mégsem, akkor így jártál, az állatvásárlásban mindig van rizikó, mindenre a tenyésztő sem vállalhat garanciát, éppen azért, mert nem gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!