Mi a véleményetek az Atlas Bike típusú kerékpárra szerelhető kutya kosárról?
Az, hogy rohadt drága:) Én anno a Decathlonban néztem bringás kosarat, ott volt 7000, átmentem az Auchanba, ott ugyanaz 2500-ért. Kibéleltem, és remekül utazgat benne a kutyám.
Persze ha van rá pénzed, akkor vedd meg, hisz ha jól láttam, ez kifejezetten kutyaszállításra tervezték, tehát biztos praktikus.
.....hát azért nem mindegy, hogy mennyit és mire használod.
Ha sokat viszed magaddal, esetleg hosszabb túrákat tervezel, azért igenis kijár a kutyádnak egy biztonságos és kényelmes hely, mert hosszú időt kell benne eltöltenie.
Üdv.
miért ?? nincs lába??
kicsit biztos képes futni a bicaj mellet,5-10 km meg sem kottyan egy kutyának,persze,egy edzésben lévő felnőtt kutyának!
a kosár jó dolog,lényeg.hogy a körmei ne akadjanak el,és legyen benne biztonsági öv. a kiugrás meggátolására!
Köszönöm a válaszokat.
Amint tudjuk, a kutyának 4 lába van, és igen, tud futni is vele, de nem hiszem, hogy hosszabb túránál kilométereket kellene szaladnia a bicikli mellett, ezért is gondoltam kosárra. Az embernek is van lába, mégis felül a biciklire...
Félretéve a felesleges gondolatokat, azért gondoltam a kosárra, mert hosszabb utakra szeretnénk menni, és ez biztonságosnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!