Labradorosok! Mi a véleményetek a kutyátokról? Milyen kutya?
Nekünk egy labradorkeverék kutyusunk van. Nagyon-nagyon okos, szófogadó, amire megtanítottuk, azt tudja és alkalmazza. (Pl. megkerüli a veteményt, nem megy rá, nem tapossa össze, vezényszavakra hallgat stb.) Nagyon sokat kell vele foglalkozni, szeretetigényes. És rengeteg mozgásra van szüksége. Nálunk gyakorlatilag egy 5000 m2-es telken van és még így is igényli, hogy kivigyük, imád futkározni a szántóföldeken. (A falu szélén lakunk.) Ha nem mozgatod eleget, elképzelhető, hogy izgága lesz, meg olyan rettenetesen kövér, mint amilyeneket egyes filmeken látni...
Én a helyedben csak kistestű kutyát tartanék panelban, a többinek kínszenvedés a bezártság.
Az viszont tény, hogy emberbarát és valóban okos kutyák.
Szerintem sajnos panelba nem alkalmas. Sok mozgásra van szüksége mert nagyon hízékony. Amikor megkaptam és elvittük az állatorvoshoz az első kérdése az volt hogy ugye nem panelba szeretnénk tartani mert az nem jó neki.
Szerintem nem szobakutya sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!