Hány kilogrammosnak kellene lenni egy 3 hónapos rottweilernek?
Figyelt kérdés
A kutyusom 13 kg, de nem valami jól eszik, acana tápot kap de nem nagyon szereti. Minden nap egyszer kap mellé vmi mást, konzervet, tésztát, tojást, rizst, karajt, zöldségeket, amikor van mellette valami sokkal szívesebben megeszi, amikor meg csak tápot kap alig eszik belőle. Nem tudom mit tegyek, van olyan nap mikor csak tápot adok neki, akkor kicsit nagyobb kedvel eszi a nap végén.2009. júl. 4. 11:53
1/5 anonim válasza:
szia.
szerintem egy picit duci a kutyud. tizenhátom kilósnak sztem olyan öt honaposnak kéne élennie. lehet hogy unja már a tápot, próbáld meg a házi kosztot is. főtt tésztákat, krumplit. meg fuss vele sokat, igy kifárad és megfogja enni mindazt amit eléraksz.
2/5 anonim válasza:
"Elméletileg" jó súlyban van.
Ha'! Erős csontozatú, és várhatóan nagy kan lesz belőle. Amikor a súlya mellett aktív, mozgékony, kitartó a játékban ( nem rogyik össze levegő után kapkodva egy perc után) nincs miért aggódnod. Felesleges tömködnöd. Nyilván a nagy melegben kevesebbet eszik.
Fényes, egészséges csillogó fekete szőr- lehet támpont, hogy minden vitamin és ásványianyag rendben a szervezetébe kerül vagyis jól táplálod.
3/5 anonim válasza:
Szia!Az én rotim 3 hónaposan 20 kg volt.És egyáltalán nem volt kövér.Az én kutyám se ette meg kiskorába a tápot,de 4 hónapos kora óta csak azt eszi.Keverd össze konzervvel.(fele-fele),vagy nekem az is bevált ha 3 tojást megsütöttem és azzal kevertem össze.Én select goldot adtam neki,és nagyon szép kutya lett belőle.
4/5 A kérdező kommentje:
3 hónaposan nem sok egy kicsit a 20kg?? Mert az enyémnek ha finoman simagatom érezhető a bordája,szal nem kövér de nem is sovány. keverem neki, bár nem fele fele arányban mert a táp fontosabb, abban 60% hústartalom van, a konzervben meg csak 40%. am mostmár kicsit jobb étvágya van, de azért még mindig nem az a nagy evő:)
2009. júl. 5. 15:57
5/5 anonim válasza:
Ismét én a 20kg-os roti:)jártam vele kutyasuliba, kutyaoviba ott mindenkinek szóltak ha túlsulyos volt a kutyája.Az enyém rendben volt.De amúgy is nagyobb volt a vele egyidőseknél.Tejbe ,vagy húslevesbe próbáltad beáztatni? Azért vehetnél neki Flexevit-go -t.Nem olcsó de megéri.Az enyém is azt kapta,mert nem ette a tápot.Attol legalább nem lett gond a csontjaival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!