Mennyi idős korban a legtermékenyebbek a kanok és a szukák?
jaj istenem...
már unom,hogy mindig ez megy itt, persze értem,hogy ki vagytok akadva a szaporitók miatt,én is.
De az sem állapot hogy mindig szidjátok őket,mert azzal nem megértést hanem ellenállást nyertek.
Én csak azért kérdezem mert érdekel,nyilván ezért tettem fel a kérdést.
Kiváncsi vagyok,hogy mi a tapasztalat.
Egyébként nem vok szaporitó, és nem is leszek.
Csupán annyi, hogy érdekelnek a kutyák, a genetika, több könyvet is elolvastam, de az csak elmélet, én a gyakorlatra vok kiváncsi.
Meg azt nem értem, hogy a nagyon rossz körülmények között élő szukának hogy lehet 8-10 kölyke is?hogy talán ez is a korral függ össze?mert a táplálásra nem lehet fogni.
1. válaszoló vagyok
ne haragudj nem tudhattam csak tood annyi a szaporító hogy nem kell +1
Jajj hallod ez tiszta szánalmas ... Senki se tudhatja hogy miért kérdezte az illető de rögtön lekel támadni!!
EZ ROHADTUL UNALMAS !!
Multkor is , több kérdés is megjelent hogy pl: a szuka kutyánál megindult az ellés mit tegyen ? stb ..Na erre is mindenki letámadta h K*RVA SZAPORITÓ ...Ez mekkora F*SSÁG ..JUJ egy teljesen 7köznapi embrnek a szuka kutyája 1x 2x szül ..A mióta szaporittó ??????
Persze ÉNSEM szeretem a szaporitoka egyenesen utálom ..
Na de h állandóan ez jön ..ez már BETEGSÉG NEKTEK -.-
Nekem is most lesz kutyám egy teljesen hétköznapi ember hírdetett a neten h születtek kis palotapincsik .. voltunk is megnézni ..HUU IGEN MARHÁRA SZAPÓRITOK -.-
Az h 1x-1x megesik a kutya mondjuk 15éve alatt ...hátt ..szerintem nem oan nagy cuccc ..És miért nem ? mert pl akitől mi is vesszük nem hiszem h vízbefolytaná őket v vami..mert ők is imádták a kis szörgombócokat , neten meghirdetik akár rátalál 1gyerek ANYU LÉCCI ...és már megis van oldva és ugyanugy szerető családba kerülnk a kiskutyák
Szóval..nem azt mondom h a kutya minden tüzelésnél kölykezzen ...de életébe 2-3 ....
Szóval AKI NORMÁLISAN KÉRDEZ ANNAK NORMÁLISAN ILLENE VÁLASZOLNI !!!
hát igen..
de sokan nem törődnek ezzel, és úgy pároztatnak össze vissza,hogy meg sem kérdezik egymástól h honnét származnak a kutyájuk. Igy egy populációban simán elképzelhető,hogy rokon rokonnal fog párosodni, és ez kölyök korban nem is látszódik, és nem is az első generációban jön ki, csak ha nagyon halmozott már a dolog.
De visszatérve a kérdésemre,mert arra még nem kaptam választ.
Ki mit tapasztalt,hogy egy kutyának hány évesen hány kölyke lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!