Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok aki...

Milyen kutyát ajánlotok aki NEM jó gyerek mellé?

Figyelt kérdés

Mindenki gyerek mellé keres, szóval csak kíváncsi vagyok, hogy lehetséges-e az ellenkezője is. :D A valóságban nem keresek most kutyát. Olyanra vagyok kiváncsi aki

- minden túlzástól mentes (nem túl kicsi, nem túl nagy, kopasz, túl szőrös stb)

- sportkutya

2012. jún. 13. 18:55
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Én törzskönyves kutyát akarnék és mondtam, hogy igazából nem keresek csak kiváncsi vagyok. Az pedig a legnagyobb felelőtlenség ha hagyod, hogy a "kutya válasszon ki". Nonszensz, ha 10 kiskutya ugrik rád egyszerre mert örül akkor mind a tizet hazaviszed vagy mi? Aztán kikötsz véletlenül egy olyan kutyánál aki teljesen más mint te, máshogy viselkedik, mást akar mint te, aztán szenvedhettek 15 évig. A gazda a főnök, neki kell eldönteni komoly mérlegelés után, hogy melyik kutyát választja. Sőt sok helyen a tenyésztő dönti el mert ő ismeri a kölyköket. Főleg, hogy olyan kutyára voltam kiváncsi aki nem jó gyerek mellé, akkor miért vinnék gyereket? Nincs is gyerekem.
2012. jún. 14. 13:54
 22/25 anonim ***** válasza:

az ember elmegy a tenyésztőhöz,valószínűleg ,ha elég hamar megy ,nem 1 hanem több szabad kiskutyát lát,és mind megy oda hozzá,vajon melyiket válasszuk?? amelyik dörgölődzik,játszik velünk,vagy amelyik elkullog,esetleg felfedezi a kertet??

hát?? bizony ilyenkor a kutya választ:)

mert te,,azt választod ami hozzád a legjobban kötődik abban a pár percben míg ott vagy:)

ergó a kutya választ.

a menhelyeken nem engednek sok kutya közé:)

és milyen lökött ember választ kutyát más véleménye szerint??:)

sétálj el egy kutyasuliba ,meglátod milyenek vannak,meglátod ,amit szeretnél tudni:)

talán egy pit-bull használna,komoly felelősségre,és kitartásra nevel:)vagy lesz egy vérmes,és rossz kutyád,ami kezelhetetlen a rossz gyerek rossz nevelése miatt,és vállald annak felelősségét amit tettél:)

vagy egy tengerimalac:)

2012. jún. 15. 09:13
 23/25 A kérdező kommentje:

Nem, én azt választom amelyik legjobban megfelel az igényeimnek. Először is olyan színű és nemű amilyet szeretnék aztán pedig olyan viselkedést mutat amelyik megfelel a céljaimnak. Ha én őrző-védőzni szeretnék például akkor egy nagyon aktív, domináns kiskutyát fogok választani. Ha terápiás kutyát akarok, akkor viszont inkább egy nyugodt, alázatos kiskutyát választok. Az, hogy melyik jön oda hozzám, nem játszik, ugyanis egy egészséges kiskutya mindig odamegy az emberhez. Olyan alomra ahol nem barátságos, kedves minden kiskutya rá sem nézek, mert azokat nem nevelték rendesen.

És ki az az ember aki egy SZAKÉRTŐ tenyésztő véleménye alapján választ kiskutyát, aki már a hasban ismerte a kölyköket? Hát az akinek vqan esze. :) Ne beszélj butaságokat ha nem értesz hozzá.

Olvasni tudsz? Megmondtam, hogy nem keresek kutyát, és nincs gyerekem.

2012. jún. 15. 11:09
 24/25 A kérdező kommentje:
Ja, és van olyan kutyám aki a kertet fedezte fel helyettem (nem összetéveszteni a félősséggel). Őt választottam mert megfelelt az igényeimnek és tökéletes kutya lett belőle. Erről ennyit. :)
2012. jún. 15. 11:12
 25/25 anonim ***** válasza:

ügyes,csak sajnos demagóg:)

vannak remek kutyák,és mint látom vannak kevésbé remek gazdik:)

2012. jún. 16. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!