Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerettem volna egy kölyök...

Szerettem volna egy kölyök labradort hozni azért, hogy a kislányommal együtt nőjenek fel, de most úgy adódott, hogy egy 6 hónapos kerül hozzánk. Szerintetek megbarátkoznak és ugyanúgy fog a kutyus rajongani a lányomért, mint egy pici kutya?

Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 20:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonlóak a tapasztalataim. Van egy idősebb kutyusom. A családban sosem voltak kisgyerekek, így amikor unokatesómék először jöttek 2 éves gyerekkel kicsit tartottunk attól, hogy ebből mi fog kisülni. Hát az sült ki, hogy az 5 éves border colliem hempergett a földön a kislánnyal és jobban élvezte, mint azt valaha is gondoltuk volna. Mivel ő nem volt gyerekközelben, nem tudja hogy kell bánni egy gyerekkel, egy percre sem hagytuk magukra őket. Ugye elég egy rossz mozdulat, megkarmolja, vagy csak ad egy "pacsit" a tappancsával, szeles, fellöki a gyereket, stb. Szóval nagyon vigyázni kell, figyelni rájuk és tanítani hol az egyiket, hol a másikat. A végén olyat birkóztak, meg voltam döbbenve, nagyon vigyázott a kislányra. :) Aztán ha megunta a fülrángatást odébb ment és kész.

Szóval én biztos vagyok abban, hogy jó társ lesz, csak egy szeleburdi kiskutyával még nehéz. Kemény kézzel kell fogni, ahogy a kislánynak is el kell magyarázni majd, hogy nem szabad kinyomni a kutya szemét és harapdálni a fülét, így szépen lassan összeszoknak majd, csak rengeteg türelem kell a részetekről!

2012. jún. 13. 11:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem utolsó sorban nézd meg a Marley meg én című filmet. Hát a végén én fulladoztam a könnyeimben, de annyira igaz... :) Nekünk is van egy "ingyen" kiskutyánk, detto mint Marley! :D
2012. jún. 13. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!