Gond hogy csak 1x eszik a kutyám?
Ha nem soványodott le, egészséges, vidám,akkor semmi baja nem lesz tőle.
De jobb lenne,ha valahogy az egy adagot két adagra osztanád.
2009. júl. 3. 22:10
nem baj ha már 9 hónapos, úgyis lassan eljön az az idő, amikor napi egyszeri kaja a normális. úgyis megeszi azt amire szüksége van. mi sem szeretünk zabálni ekkora melegben, ne félj, csak igyon sok folyadékot
2009. júl. 3. 22:12
3/12 A kérdező kommentje:
Szia nem soványodott . jo kondiban van kedve is jo sokat játszik . gondolom a meleg okozza ezt . a kutyaismeröseim mondták hogy az ö kutyájuk sem eszik nagyon most. remélem hamar átmegy rajta ez a dolog.
4/12 anonim válasza:
Hát lehet, hogy még többször kellene ennie, mert még nem teljesen felnőtt, de viszont egy teljesen kifejlett kutyát elvileg naponta csak egyszer kell etetni, és a héten egyszer kellene tartani egy pihenő napot.
Megjegyzem, amikor nekem volt kutyám, én sem így etettem, hanem össze vissza.
2009. júl. 3. 22:14
Az én kutyám már évek óta csak este eszik. Semmi baja sincs. Télen egy kicsit többet kap, mint nyáron, és no problem:)
2009. júl. 3. 22:15
6/12 A kérdező kommentje:
a vizet naponta 4x 5 x cseréljük neki mert imádja a friss hideg vizet . én még sétánál is viszek neki 2 literes üvegbe ott is megkinálom mert 2 orát szoktunk sétálni játszik a haverokkal. és ott is jol iszik.
7/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat aranyosak vagytok hogy ilyen hamar válaszoltatok.
Ha eleget iszik, akkor semmi baja nem lesz. Biztosan a meleg. Az enyémek kétszer esznek, korán reggel és este. Mert akkor már hűvösebb van. (7hós kanok)
2009. júl. 3. 22:18
9/12 anonim válasza:
nálam is naponta egyszer esznek a kutyák, méghozzá reggelit szoktak kapni. én úgy vagyok vele inkább reggel, mert nincs olyan meleg, nyugodtak napközben éjszak meg jobban őrzik a házat. az egészen pici kutyákat naponta 3x etettem, aztán amíg fiatal 2x.
2009. júl. 3. 22:19
szerintem, ha nem soványodott le, csillogó bundája, csillogó kutyaszemei vannak, semmi gond:) az én Drágaságom(Ő is németjuhász, bár már 8 éves lesz)pl ma csak a macskáim kajáját ette meg, a sajátja ottmaradt érintetlenül a táljában:)általában megeszi éjszaka, vagy a macskák, nem tudom, mert reggelre üres a tálja:D
szóval ha nincs semmi változás, akkor nincs miért aggódni!
nagyon sok örömöt kívánok Hozzá, minden kutya egy igazi kincs!:)
2009. júl. 4. 02:51
Kapcsolódó kérdések: