Francia bulldogomat szeretném pároztatni, hova vigyem?
Nem ez hazugság, hogy egy 32 éves nővel beszélünk! :)
Bocs de ezt nem hiszem el! Egy felnőtt ilyet csak akkor vállalna ha már évek óta csinálja stb.. nem akarlak megbántani de miért lenne bármi baja a kutyusnak ha nem párzott?? Na meg ha nem párzott még kisebb az esélye, hogy a szukától elkap valami betegséget!Na meg nagyobb lett volna ha előbb ivartalaníttatod! :) ismerek olyan embert aki szűzen halt meg..lett valami baja?? Nem :)
Ivartalanítsd kérlek..a legtöbb ember már arra megy, hogy inkább vesz 100ezerekért egy egészséges kutyust kennelből mint 2 kutyustól kölyköt! Még vannak páran akik pénzelik az ilyen embereket..biztatják őket, hogy csinálják még..
Nem ellened vagyok.. csak a menhelyi kutyákat védem! :(
Nem akarok több kutyust látni menhelyeken... Mind tele van kutyával cicával a sok felelőtlen gazdik miatt! :(
a koromat maximum csak élőben titkolom, de hidd csak el. A kutyámat viszont tényleg csak lelki okokból pároztatnám, de mivel itt sokan mondták, hogy ösztönből és nem élvezetből párzik, igy elfogadom azt a tényt, hogy
"szüzen" hal majd meg. Köszönöm a válaszod
Sok ember ezzel nincs tisztában, hogy ez dominancia, és nincs bekattanva. A kutyásnak semmi baja nem lesz hogyha ivartalanítod is, mert NEM emberek, amíg nem tudják milyen d.gni, nem is lesz rá szüksége. Ha viszont megtapasztalja akkor onnantól mégjobban kell neki, szerintem a legjobb döntés az ivartalanítás lenne, de nem muszáj:)
Csak jobb lenne a kutyádnak, de szerintem ez ami itt van dominancia probléma amire írtak megoldást az előttem szólók:)
Ne legyetek már kétértelműek.
Ha egyszer fedez a kan, nem azért akar majd mindig fedezni, mert "megtapasztalta, milyen élvezet ez", hanem mivel a fedezéssel is csak az van "aláírva", hogy ő a falkavezér, így ösztönösen akar még jobban szaporodni, hogy még több általa nemzett "tökéletes" almot hozhasson létre.
Mert ugye a természetben is azért csak a falkavezér szaporodhat, mert ő a jó génekkel rendelkező egyed, aki elég erős és életre való ahhoz, hogy falkavezérként irányíthasson egy falkát. Így egy nemzés után, késztetést érez újabb nemzésre. De nem élvezetből, hanem fajfenntartás miatt, konkrétan a "tökéletes génjeit" akarja tovább örökíteni.
De az egy hül*yeség, hogy megtapasztalja milyen a "szex", ami után majd még jobban bekattan.. Mert szex elvonási tünetei lesznek, vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!