Néha ki kellene menned a világba. És csak úgy körülnézni.
Láthatnál pl. 3m-es embert. De hát ez se igaz ugye, mert te nem láttad!
A szépség királynőválasztáson is biztosan mindig a világ legszebb nője kerül az első helyre mi? Mert te pl. a szépségversenyen lévő nőket látod csak, akkor azoknál szebb soha sehol máshol nem is lehet!
... Sorolhatnám, de neked minek?
Figyu! A lakásodon van egy úgynevezett bejárati ajtó amin pl. ki lehet menni az utcára meg egyéb ilyen egzotikus helyekre...
Pl. a kutyaszépség-versenyeken kívül is van élet ... meg kutya.
No comment! Én befejeztem!
Pihenj! Lehet tovább gyöpösödni!
:)
Ez az ember tudja miről mit beszél!
És nézd meg a fényképeket.
Ennél simán van nagyobb kuvasz! És ezen a kuvaszon is látszik, hogy még nem teljesen kifejlett, fejlődő fiatal kutya.
Csak a fejére kell nézni! Látszik annak, aki ismeri ezt a fajta állatot.
És már most más mint az álatalad említett szent standard, amiből ha kilóg egy kutya, akkor eltűnik a látómezőből. :)
És ez még nem is nagy kuvasz! Egyre jobban átlagos a nagyobb méret a minden tekintetben jól táplált állatok között. Nem tejsavóra, meg ételmaradékra meg ilyenekre gondolok.
Szintén az interneten pedig az enyémnél is sokkal nagyobb kuvasz-keveréket láttam. Sajnos nem találom, akkor meg gondoltam, hogy majd látnod kellene.
Üdv
Helyesen:
Akkor meg NEM gondoltam, hogy látnod kellene.
A "NEM" szó kimaradt.
Bocsánat, anélkül nincs értelme.
Még egy komondor is lazán legyűr egy pitbullt (hallottam róla, sajna történt ilyen).
A kuvasz akkor pláne.
Ezt most úgy írtad, mintha egyértelműen a kuvasz erősebb lenne, mint a komondor. :-)
Én azért hallottam fordított esetben is, mikor a pitbull eltörte a kuvasz lábát. Olyat is, hogy megfutamította. Persze olyat is, hogy a kuvasz megölte és még evett is a pitből.
"egy normális pit mp. alatt rendezi le a kuvaszt"
..hát hogyne ,sőt egy nílusi krokodilt vagy egy oroszlánt
is simán fölaprít...:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!