Szerintetek a Dunába bele mehet a kutya?
Nyugodtan fürödhet, a kutyák többségének nem lesz semmi baja tőle. Előfordul allergia, akkor kiütések jelennek meg a kutya hasán, illetve érzékeny gyomrúaknak mehet a Duna víztől a hasa! De nem vészes.
Hátránya, hogy a kutya tavasztól késő őszig nagyon büdös lesz :( Kutyám napi szinten úszik a Dunában Csepelnél és nagyon büdös...
Ráckeve jó hely, ott se erős a sodrás, mivel a Kis-Duna ágon van.
A Nagy-Dunán kell vigyázni, hogy ne ússzon be nagyon a kutya, könnyen elviheti az ár.
Argos-nak simán dobálom a labdát a folyó közepébe, átúszni is képes lenne :)
A Nagy-Duna ágnál Csepel túloldalán szokás szerint jól bedobtam messzire a labdát, Argos persze utánament...én meg csak néztem, ahogy viszi le a sodrás délre :D Jó 50-60 méterrel lejjebb jött ki a vízből :) Azóta ott vigyázok és nem dobom be túl messzire.
A Margit-szigetnél volt gáz, el is úszott egy játékunk, mert Argos későn vette észre hova dobtam, és nem engedtem, hogy utána ússzon...jobb félni, mint megijedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!