Maradhatok én a falkavezér?
nem akarlak elkeseríteni de egy 3 hónapos kutyánál még nem eredmény az hogy falkavezér vagy.
A neheze csak most jön majd.
Ha következetesen neveled akkor maradhatsz a rangsorban fölötte, de mivel távol leszel és mástól fogja kani a kaját az alfa nem te maradsz! Ebbe bele kell törődni!
Ez nem jelenti azt hogy rád nem fog hallgatni, vagy agresszív lesz veled szemben, egészen egyszerűen nem te leszel a gazdija, te pusztán a család egy tagja leszel számára, a gazdi az aki etet és sétáltat.
utolsónak: ez tévedés.
A falkavezér az aki az étel fölött dönt! Ez etológusok által is bizonyított tény.
Ez a legerősebb jelzés a kutyák számára.
azt hiszem ez szerepel is a Fennel könyvben....
Utolsónak adok igazat!
Nekem az összes Rottimat más is etette(most pl Feleségem+Apám is+én is), de ha én szólok nekeik, másképp reagálnak, mint a többieknek. Mindenkinek szót fogadnak, de a többieknek azért, mert okosak, és szeretik őket, nekem meg azért, mert tudják, én vagyok a nagyfőnök.
Arra figyelj, hogy ne neveljék félre, ne legyenek vele engedékenyek, ne kényeztessék el. Ha hazamész, légy vele szigorú, de azt is éreznie kell, hogy szereted! Nem lesz gond, én is voltam hasonló helyzetben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!