Ti mennyit adnátok ki egy egyszerűbb kutya ruháért?
Én bármilyen kutya ruháért maximum 3-4000Ft körül.
Ha tényleg nagyon egyszerű akkor max 3.000Ft-ot.
Ha a 2 kg-os yorkimat nem öltöztetném fel tél elején 0 fokban , és akkor még nem beszélek fagyról , akkor az első 5 perc után fagyott kutyát húznék a pórázon magam után drága kettes .
Viszont sétáltatni kell ugye??? mert kínzás lenne , ha nem vinnénk le!!!!
70 -80kg hajléktalanok fagynak meg 1.-2 óra alatt , szerinted 10 perc alatt -15 fokban mit tenne a hideg a kutyámmal ??????
Rosszul vagyok a tudálékos fajtádtól , életedben nem hogy kis termetű kutyád nem volt , de még kutyád sem és hülyeséget dumálsz , .................mert valahol hallottad .
Na mindegy , a válaszom kedves kérdező , a legdrágább ruhája a kutyámnak 5500 Ft volt.
Egyszerűért én is 3000-3500 adnék max. , de ha nagyon egyszerű inkább megvarrom :-)
Most már fáradt vagyok , megyek csicsizni , mert még a végén összeveszek valakivel , nem mintha nem szolgálnának rá:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!