Lehet vese baja a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Kiskutyám 4,5 hónapos és most tanuljuk a szobatisztaságot, a pelusra már rárá megy és kint is elvégzi a dolgát(ugyan nagyon ritkán:), de az elmúlt pár napban azt vettem észre, hogy csak kinnt pisil napi 3* visszük le és mind a 3*pisil, de ennyi végeztünk.SZerintem nem normális a kutyinál, hogy napi3* pisil többet kellene vagy rosszul gondolom?Egyébként iszik eleget, játszik és étvágya is van csak nem pisil eleget.Mivel todok rajta segíteni?Miért lehet ez?Tapasztaltatok már ilyet?Az bizti, hogy többet nem pisil mert ha hazaérünk annak látnám a nyomát a padlón(mivel eddig is láttam) és a pelus is tiszta.Menjek állatdokihoz vagy ne fárasszam ilyen dologgal?2009. júl. 3. 10:10
1/3 anonim válasza:
és komolyan itt akarsz erre választ kapni?
Ha te személyesen nem látod a kutyán hogy vesebaja van akkor mi neten keresztül ???
érted?!
Vidd el orvoshoz!
2/3 A kérdező kommentje:
Csak azért gondoltam a vesére mert attól függ a vizelet nem?Én annyira lennék kiváncsi, hogy tapasztalt e már vki ilyet vagy nem és, hogy mennyiszer pisil a kutya.Pontosan azért kérdezem mert a dokit az elmúlt 2,5 hónapban már agyon zaklattuk és minden alkalommal megvizsgálja és kéri a 3-4000Ft-ot pedig nem csinál vele semmit. Minden kis aprósággal felkerestük már és ő is említette már, hogy nem kell mindenfélével őt zaklatni.........
2009. júl. 3. 10:22
3/3 anonim válasza:
Szia! 4 és fél hónaposan akár már szobatisztává is válhatott,és csak kinn végzi a dolgát. Elvileg ez is a célod, nem? Valószínű már ismeri a napi menetrendet, és visszatartja, míg le nem mentek. Ja! Amennyire meleg van, bizonyára kevesebbet is pisil, mert a lihegéssel "kiizzadja"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!