Honnan tudjam, hogy befejezte a szuka a tüzelést?
Figyelt kérdés
Először tüzelt a kutyám. Szeretném már visszavinni a kutyasuliba, csak ott kan kutyák is találhatók, és nem szeretném a bármelyik is befedezné. Honnan tudjam, hogy befejezte-e a tüzelést?2012. jún. 9. 11:28
1/5 anonim válasza:
amikor már biztos nem érzik, az kb 18-20 napra az első nap után.
3/5 anonim válasza:
érzik. szagolják ha így jobban tetszik.
A kérdés az volt, hogy a kanok mikor nem érik, szagolják már a szukát. Nem mennek rá, nem verekszenek össze.
És ezért egyáltalán beengedik a kutyasuliba. Mert amíg a kanok érzik,addog nem lehet odamenni.
4/5 Hovarju válasza:
általában 18-20 nap a tüzelés.
Én a környékbeli kan kutyák gazdiját kértem fel tesztelésre.
Amikor kb.18 . napnál járt megmutattam a szomszéd kutyájának, és amikor már egyáltalán nem érdekelte, akkor a biztonság kedvéért pár nap múlva megpróbáltam egy másik kan kutyával, és még egy másikkal. Amikor már egyiket sem érdekelte, akkor megfürdettem és elvittem kutyasuliba.
Kb. 2-3 hónappal később ivartalanítattam, és most már bármikor mehetünk suliba.
5/5 anonim válasza:
Amikor vérzik, akkor tüzel. (Mint az emberek..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!