Mennyi az esélye, hogy el tudom adni a 7 éves ír szetteremet?
ha kell ingyen is de mi már nem tudjuk megoldani a tartását.. egyébként díjnyertes családból származik, nem túl okos, nagyon gyönyörű szép kutya, nagyon szeretnivaló .. de nem tudom mennyire tudna megszkoni ennyi év után egy új családot, de ha nem tudjuk eladni akkor el kell hogy altassuk :((
és én azt nem szeretném mert borzasztóan imádom :((

Gondolom utána meg jönne majd egy másik cuki kiskutya, aki biztos nem fog átszökni a szomszédba...
Ahogy előttem is leírták, ezeken a problémákon nagyon könnyen lehetne segíteni egy kis odafigyeléssel, csak meg kéne mozdulni, rászánni az időt. A szomszédtól kérjetek egy kis türelmet és mondjátok meg neki, hogy már dolgoztok a megoldáson. A kutyát minden nap mozgassátok le, futtassátok, sétáltassátok. Ideiglenesen míg helyre nem áll a lelki egyensúlya, addig a "láthatatlan kerítés", a villanypásztor is jó ötlet szerintem. Neten is lehet ilyet rendelni, nézzetek utána. Ilyen apróságok miatt tényleg szemétség elajándékozni egy kutyát. A kutya nem kerti dísz, foglalkozni kell vele minden nap.

1. Mióta laktok ebben a házban? Eddig nem szökött? Mióta szökik?
2. Csak kerti eb, vagy bemehet a házba is? Hol van, mikor nem vagytok otthon?
3. Milyen gyakran sétáltatjátok, futtatjátok, játszotok vele?
Ne haragudj, de ha csak az a baj, hogy szomszédol, akkor szemétség a kutyának új gazdát keresni, netán elaltatni!
Több és hosszabb séta napi rendszerességgel, tanítás, játék! Ha kan és a tüzelő szukák miatt szökik, akkor ivartalanítás!
Ahogy írták már előttem: villanypásztor!
Ha nem tudtok rá figyelni, akkor tartsátok a lakásban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!