El vehetem a kis kutyákat az anyuktól?
Hány éves a kutya?
Mivel és hogyan eteted most?
Mert ez egyáltalán nem normális dolog, hogy megeszi a kölykeit!!
Amúgy el veheted tőle a kicsiket de akkor minden nap még éjszakai is 2-3 óránként kutyatápszerrel etetned kel őket!
Gondolom az első tüzelésnél mindjárt vemhesült a kutya, túl fiatal még ehhez, nem volt mellette senki amikor ellett....
vedd elakölyköket, de 2 óránként (éjjel nappal) szopniuk kell. Tehát 2 óránként rakd vissza őket szopni, aztán újra vedd el.
És a kutyát ivartalanítsátok minél előbb
Hogy te itt mennyi szidást fogsz kapni...
Szerintem ne vedd el tőle a többi kölyköt. Nagyon kicsik még.
Lehet, hogy amit megevett nem volt életre való.
Mennyi idős a kutya? Törzskönyves?
Esetleg megpróbálhatod azt is, hogy készítesz egy vackot a kutyusoknak, ahová beraksz egy infra lámpát, hogy melegben maradjanak. És két óránként oda rakod a mama kutyához őket, hogy szopjanak. Fárasztó lesz az lekövetkezendő 3 heted, de szerintem csak igy van esélyük életben maradni. (már ha egyébként egészségesek)
Ha nem törzskönyves, vagy nem alkalmas a tenyésztésre, akkor az alom felnevelése után ivartalanítsd a kutyádat.
Szerintem hagyd ott őket,lehet jobban is járnak ha megeszi az anyjuk.
Láthatóan te magasról leszarod a már meglévő kutyát is,nem kell ,hogy több rossz helyre kerüljön vagy tovább szaporodjon.
basza meg aki azt mondja hogy én tehetek rolla utána olvastam a dolognak és erről egyáltalán nem tehet a kutya gazdája....
amúgy már nincs gond mert a többi vel már minden oké. amúgy keverék a kutya és 4 éves most ellet először.nem látta senki hogy ellik mert el bujt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!