Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az exzta nagy méretkülönbséget...

Az exzta nagy méretkülönbséget ellenére elképzelhető hogy befedezte a kanom a szukát?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__285695-mit-sz..

13 napja tüzel a kutya. A kan kutyám meg betörte a hálószoba ablakot, és bejött a kicsihez egyedül voltak kb 5 órát. Extra nagy a méretkülönbség köztük, a kan 85 cm magas, a kicsi akkora mint egy macska. Lehet ebből fedezés? ivartalaníttatni fogom, de még reménykedem hogy meg lesz a gazdi.

2009. júl. 2. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:

hú hát nagyon elvakult kanod van,hogy betörte az ablakot :O

Szerintem ekkora méretkülönbség esetén nem történhetett meg a dolog.Meg hát hogyan férne be?nagyon pici a lány kutyus.

Ha meg mégis vemhesült volna,akkor meg veszélyes lenne kihordani őket,mert túl nagyra megnőhet a szukában a kölyök és nem férne ki.

De mondom,szerintem fizikailag lehetetlen,hogy sikerült volna a dolog, főleg h a 13. napon van a tüzelésben, általában 8-9 nap körül termékenyek és 2 napig van érett petesejt.

Nagy méretkülönbség ellenére lett kölykük egy cane corso szukának, és egy francia bulldog kannak (több éve éltek együtt,de egyszer a szuka elfeküdt a kannak. Persze ott a szuka nagyobb volt).

2009. júl. 2. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
elöző vok, esetleg van képed a kutyusokról?
2009. júl. 2. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
sikerülhet..nagymamámnál a csau-csau befedezett a tacskót.csak egy kutya született, ha jól emlékszem, és hát érdekesen nézett ki. (egészséges volt)
2009. júl. 2. 19:11
 4/10 A kérdező kommentje:
egy kifejlett kan bernáthegyiről van szó. a szuka kb mint egy nagyobb macska.
2009. júl. 2. 19:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Sikerülhetett. Egyszer a szomszédban egy törpepincsert fedezett be egy bernipásztor. Egy kicsi lett volna, de olyan nagy volt,hogy meghalt az anyja hasában. Nem tudtam megszülni,megfulladt. Mi vittük orvoshoz.
2009. júl. 2. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:
54%
úúú dehát ilyen pici kutyákat hogyan tudnak? olyan nagyra képes kitágulni a hüvelybemenet?
2009. júl. 2. 19:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Láttam már németjuhász-tacsi keveréket, és a tacsi volt az anya....Mondjuk el nem tudom képzelni, ezt hogy élte túl a tacsi.....:)
2009. júl. 2. 20:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát lehetséges.A mi berni-pásztornkat egy kis keverék kutya(kábé egy kicsivel volt nagyobb egy macskán)
2009. júl. 2. 21:24
 9/10 anonim ***** válasza:
linkelj róla egy képet!!!
2009. júl. 3. 09:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Ebből nagy gáz lehet, mert a szuka vemhesülhetett símán. Vidd el dokihoz, jobb lenne frissiben ivartalanítani. (és szerintem a kant is, mert ha ilyen elszántan küzd a szukákért, akkor könnyen baja történhet előbb-utóbb)
2009. júl. 3. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!