Miért piszkít be még mindig 2éves kutyám?
nálunk is ugyan ez van.az minden stimmel azzal a különbséggel hogy az enyém puli,és napi 2-szer kap kaját.
Régebben háromszor kapott akkor rendszeresen bepiszkitott.Így hogy kétszer kap,így már ritkább.
1. Napi háromszori etetés- Miért kell ilyen gyakran? Én naponta egyszer adok enni a kutyámnak, elég sokat van egyedül, s bár nehezen viseli, sosem pisilt-kakilt be. Napi egyszeri kiadós étkezés bőven elég a kutyának, mondan szokták az a mennyiség kell neki, amit nem hagy ott. Csak utána 1,5 órát ne vidd ki, ill. ne nagyon mozgasd különben bélcsavarodása lesz. Ha bevezetitek a napi egyszeri étkezést az sokat segíthet.
2. Ha elmentek nagyon izgul, ha nem ti vagytok a falkavezérek, hanem ő képzeli magát annak azért is piszkíthat be, mert egyedül hagytátok és folyamatosan izgul értetek.
3. Az én kutyám (óriás uszkár) ha séta előtt nagyon intenzíven örömködök vele, izgalmában kicsit bepisil.
4. Amikor hazaértek ne vegyetek tudomást róla egy darabig bármit tesz is, ne szóljatok hozzá, ne érintsétekmeg direkt, tagadjátok meg a szemkontaktust. Mikor lenyugodott ne te menj oda hozzá! _Hívd magadhoz és üdvözöld.
Ha bővebben írsz a kutyás szokásaitokról sztem többen és jobban is tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!