Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám leszoktatni...

Hogyan tudnám leszoktatni erről a kutyám? (többi lenet )

Figyelt kérdés

mikor meglát egy idegen kutyát elkezd ugatni és húzza a pórázt de nem bántja a kutyát

hogyan lehet leszoktatni róla és miért csinálja ?

2012. jún. 6. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak játszani, kommunikálni akar a fajtársával. Falkaállat, ez a lételeme. Először is ha tudod, vidd többször, lehetőleg naponta kutyák közé. Másodszor is ha el kezd húzni, lendületesen fordulj le róla és menj az ellenkező irányba. Vagy ha tudod, hanggal tiltsd le a másik ebről.
2012. jún. 6. 21:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Az en kutyam is ugat.

En ugy probalom,hogy raszolok,leultetem es varok mig megnyugszik.Ha fiatal a kutyad szerintem hamar megtanulja,az enyem mar oreglany(10 eves).

2012. jún. 6. 21:19
 3/3 JuCiKa99 válasza:
nekem az első kutyám csinálta ezt de én úgy szoktattam le, hogy a pórázt átvettem a másik kezembe és a kutyát is átvezettem a másik oldalamra és így hogy már nem volt a kettőjük közötti kapcsolat nem ugatott.
2012. jún. 13. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!