A kutyám a főétkezése alatt vagy 8x berohan a szobába, hogy megnézze ott vagyunk-e. Ezt miért csinálja, és hogyan lehet leszoktatni róla?
Az én kutyám főétkezése kb. fél percig tart. Úgy bezabál mindent, mint a gép. Én addig ott vagyok a konyhában, teszem a dolgom.
Egyszer már volt olyan, hogy a habzsolás közepette félre nyelt, azóta inkább megvárom, amíg befejezi.
Az legújabb megőrzött kutyám is ezt csinálta eleinte. Sajnos hoppon is maradt néhányszor mert ahányszor kiemelte a fejét a tányérból, már mondtam is a saját kutyámnak hogy tied. 3 nap alatt szépen megtanulta, hogy evés közben leginkább eszünk és kész.
Gondolj bele, ha valamelyik oroszlán elszaladgálna a friss gazella mellől nézelődni mennyi kaja jutna neki. Tök természetes, génjeiben kódolva van, hogy addig kell enni amíg van, vagy amíg bír.
Jó régi kérdés, de hátha idetalál valaki hasonló problémákkal:
Amikor először megjelenik az ajtóban a kis feje, rohanj ki mellette és azonnal vedd el a tálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!