Létezik, hogy egy kislány csivavának "kukija" van?
Nem igazán tudom elképzelni mi lehet az, ha olyan, mint egy fütyi, de mégsem az.
Melyik kennelből van? Tenyésztő mit mondott rá, mi az?
Rengőhegyi-Ormán Kennel
Nem mondta, hogy mi az. Nem volt még kutyám, arra gondoltam talán a nemi szerve lehet nem tudom a lány kutyáknak milyen. A családban eddig csak fiú kutya volt. De heréje nincs, szóval gondolom nem fiú.
Nyugi, az a pérája :)) Még sosem láttál kutyákat közelről?
Egy kannak itt van, a hasa közepéig nyúlik:
A szukáé ott van, mint a kan heréje (az a sötét színű golyó).
Jó lenne, ha a kutyanevelésnek is utánanéznél, mert nagyon könnyen a fejedre nőhet egy csivava, igazi kis hárpia lehet belőle, nem szabad elkényeztetni! Legjobb lenne pici korától kutyaóvodába járni vele, a legtöbb kutyasuliban ingyenes. Megtanul más kölykökkel játszani, és tanultok egy kis engedelmességet, ellátnak nevelési tanácsokkal. Nagyon hasznos!
Amúgy nagyon jól teszed, hogy rendes tenyésztőtől veszed, nem szaporítótól!
Köszi a válaszokat. :D
Sokkal kisebb volt, mint a képen látható kané, úgyhogy megnyugodtam. Kutyaoviról még nem hallottam, de a sulin én is gondolkoztam. Mindenképpen kennelből vettem volna csak kutyát és törzskönyvvel. Most már nincs akadálya, hogy enyém legyen a kutyus, és jövőhéten szombaton már megyek is érte. (mondjuk amúgy is elhoztam volna, csak izgultam, hogy mi ez) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!